– Я тобі все поясню, любий. Ти не так все зрозумів.– Замовкни і збирай речі. Від сьогоднішнього дня ти тут більше не живеш!Однієї ночі мені чомусь дуже погано спалося. Я крутився, вертівся, аж поки не зайняв зручне положення і не почав задрімувати. і ось я почув в коридорі таку розмову.– Так, коханий. Пробач, раніше не могла зателефонувати. Микола ніяк заснути не міг, а в сусідній кімнаті діти.

Без рубрики

Рубрика: 

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https%3A%2F%2Fposhepky.com%2Fya-tobi-vse-poyasnyu-lyubyj-ty-ne-tak-vse-zrozumiv-zamovkny-i-zbyraj-rechi-vid-sogodnishnogo-dnya-ty-tut-bilshe-ne-zhyvesh%2F?utm_medium=fb_rek&layout=button&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Мене звуть Микола. Минулого місяця відсвяткував свій сорокарічний ювілей. Мій вік мене не лякав, зовсім навіть навпаки. 

Я вже встиг досягти того, чого так довго хотів, знайшов кохання всього свого життя — Оленку, яка подарувала мені двох найпрекрасніших діток. 

Мені здавалося, що в мене просто ідеальне життя: улюблена робота, щаслива сім’я. Тоді я ще не знав, що все це всього лише ілюзія. 

Однієї ночі мені чомусь дуже погано спалося. Я крутився, вертівся, аж поки не зайняв зручне положення і не почав задрімувати. 

Сон був дуже неглибоким, тому я чув кожен шурхіт, кожен стукіт в квартирі. Аж раптом мені почувся знайомий голос з коридору: 

– Так, коханий. Пробач, раніше не могла зателефонувати. Микола ніяк заснути не міг, а в сусідній кімнаті діти.

Я напружився. З усіх сил намагався себе не видати. В голові звучало лише одне питання: “Що взагалі відбувається?!”

– Я так за тобою скучила! Коли ж ми нарешті побачимося? З’їхатися? Ні, не вийде. Ти ж знаєш, що від чоловіка я ніколи не піду. Як це чому? Через дітей. Ми вже говорили з тобою про це. Ну, не дуйся, котику, завтра побачимося. 

Я міцно стиснув кулаки, зажмурив очі і молився, щоб не зірватися в ту ж мить. Не хочу, щоб діти стали свідками сімейного скандалу. 

Олена повернулася в кімнату і лягла поруч зі мною, ніби нічого й не сталося. 

Ніколи не думав, що обійми дружини будуть для мене настільки огидними. І як я раніше не помічав того, що вона мені так підло зраджує?! 

Нічого-нічого. Завтра я зловлю її “на гарячому”, отоді й поговоримо.

Зранку поснідав, поцілував Олену в щічку, як завжди, і удав, що поїхав на роботу. 

Сам причаївся в машині, яку поставив біля сусіднього під’їзду. 

Через деякий час біля мого будинку припаркувалася чорна іномарка. Раніше я ніколи її не бачив. Тоді я й зрозумів, що то, мабуть, мій суперник. 

Перечекав 15 хвилин, а потім неждано-негадано завалився в квартиру. Забігаю до спальні і бачу жахливу картину: моя Оленка в обіймах якогось чоловіка, який явно на років 10 молодший від мене. 

– Микола? Ти що тут робиш? Ти як тут? Ти ж мав бути на роботі. 

Я не мав наміру слухати всі ці безглузді виправдання дружини. Схопив за лікоть негідника і виставив його за двері в одних трусах. Його речі полетіли вслід за ним з балкона. 

– Я тобі все поясню, любий. Ти не так все зрозумів.

– Замовкни і збирай речі. Від сьогоднішнього дня ти тут більше не живеш. 

– А діти? 

– Їм я все сам поясню. Зможеш бачитися з ними раз на тиждень. 

– Що ти таке кажеш, Миколо? 

– Ти про мої зв’язки знаєш. Якщо я захочу, тебе взагалі батьківських прав позбавлять. 

Тут Олена й притихла. Мовчки забрала свої валізи і зі сльозами на очах вийшла з квартири. 

Я досі не вірю, що ходив з рогами стільки часу, сліпо довіряючи кожному слову моєї дружини. Тепер все буде по-іншому! Я більше ніколи і нікому не дозволю себе обманювати. 

Команда “Пошепки” щиро співчуває підписнику, який поділився з нами цією історією. Сподіваємося, що Микола з часом зможе знайти чудову жінку, якій вдасться знову завоювати його любов і довіру. 

Чи змогли б Ви пробачити зраду? 

Напишіть нам у коментарях на Facebook

Ця розповідь заснована на правдивій історії, якою поділився з нами читач сторінки “Пошепки”. Будь-яка схожість з реальними назвами чи місцями є випадковістю.

Усі фото в статті є ілюстративними.

Залишити відповідь