Я часто купувала в АТБ різні солодощі, побутову хімію, продукти та деякі дрібниці додому. Дешево, близько і персонал привітний.Однак, нещодавно зі мною трапилася прикра сит уація. І я закликаю всіх читачів – будь ласка, не купуйте там солодощі на вагу! Мені так гидко стало, що апетит одразу пропав. Не хотіла навіть доторкатися до вітрини. Ми нічого не купили.я ш0ко вана ви таке бачили?

Без рубрики

Більше не купуватиму цукерки на вагу після того, що я побачила у супермаркеті

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/bilshe-ne-kupuvatymu-tsukerky-na-vagu-pislya-togo-shho-ya-pobachyla-u-supermarketi-2/?utm_medium=fb_rek&layout=button&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

З дитинства обожнюю солодощі. Після роботи обов’язково заходжу у магазин біля офісу та купую щось смачне – цукерки, печиво чи випічку. Однак, нещодавно зі мною трапилася цікава пригода, про яку я хочу розповісти. 

У нас з чоловіком є досить дивна звичка – можемо поїхати за хлібом у інший кінець міста. Знаю, що у великих супермаркетах вибір набагато більший, ніж у маленьких крамничках біля дому. Там є імпортні продукти, екзотичні фрукти, власна випічка. Також продають дуже смачні ватрушки, такі самі, як у шкільній їдальні. Купую одразу декілька булочок. 

Тоді ми поїхали у АТБ, він працює до 23.00. Тим паче, що ввечері мало відвідувачів. Оминаємо вітрини з молочними продуктами, сосисками, сирами та прямуємо до відділу з цукерками. Вони, до речі, тоді були на акції та продавалися на вагу. Ось солодощі з різноманітними начинками всередині, є звичайні з молочного шоколаду та мої улюблені – посипані кокосовою стружкою. Якраз біля стенда з ними стояла літня жінка, років 60 на вигляд. 

Вона виглядала досить гарно – укладка, хустинка, пальто та чобітки. Однак, я просто втратила дар мови, коли побачили, що незнайомка робить. Тихцем брала кожну цукерку, розкривала фантик, кусала її, загортала назад… та кидала до купи інших солодощів! Мені так гидко стало, що апетит одразу пропав. Не хотіла навіть доторкатися до вітрини. Ми нічого не купили. 

В машині я думала про ту жінку. А чи багато таких “добросовісних” покупців у магазині? Ми ж не знаємо, хто доторкався до хліба, який ми їмо на вечерю чи хтось брав брудними руками те яблуко, яке ви даєте дитині. Ніколи б не могла подумати, що у світі існують такі нахаби! Жінка виглядала досить гарно та пристойно, а таку підлість вчинила. Ну краще б взяла собі декілька цукерок та покуштувала вдома. Ніхто ж не перевіряє кожну цукерку під мікроскопом. Уявіть, що ви купили собі солодощі, відкриваєте обгортку і такий сюрприз!

Тепер я обираю тільки фасовані продукти, які надійно запаковані. Ще й перевіряю уважно, чи не відкривав хтось упаковку до мене. Тому, будь ласка, будьте адекватними покупцями та думайте не тільки про себе. Солодощів та інших продуктів на всіх вистачить!

А ви погоджуєтеся з думкою жінки? 

Залишити відповідь