Хата у моєї свахи така стара, що я думала, що таких зараз немає уже. Всередині, правда, все чисто та охайно. Майбутня сваха мені сподобалась – відкрита, добра жінка. Все було добре, ми обговорили питання, добре погостювали. Я все зіпсувала одним питанням. Тепер всі майбутні родичі на мене образилась, навіть моя донька не розмовляє.

Без рубрики

– Бачить, що квартира є, теща на заробітках, от і захотів прилаштуватись – каже мені сестра про майбутнього зятя.

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/bachyt-shho-kvartyra-ye-teshha-na-zarobitkah-ot-i-zahotiv-prylashtuvatys-kazhe-meni-sestra-pro-majbutnogo-zyatya/?utm_medium=fb_rek&layout=button&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Моя донька заміж зібралась. Для мене це було справжнім сюрпризом, бо я і не знала, що Віка з кимось зустрічається.

Я уже 15 років працюю в Мюнхені. За цей час допомогла доньці з навчанням та купила Віці трикімнатну квартиру в новобудові, облаштувала її. Все намагалась дочці дати. 

Зараз Віка працює і має гарну зарплату, тому від мене не залежить.

Коли ж донька повідомила про намір вийти заміж, я чекати не стала і відразу приїхала. Вирішила, що на місці з усім розберусь.

По приїзду мене сестра відразу ошелешила:

– Куди твоя Віка голову пхає? У того її Юри там така біднота, того він і вирішив з Віком одружитись. Бачить, що квартира є, теща на заробітках, от і захотів прилаштуватись.

Коли поговорила з донькою про її нареченого, Віка мене переконувала, що Юра її кохає і разом вони не через мої гроші. Познайомились на роботі, працюють разом. Він хороший спеціаліст і має гарний дохід.

Тоді я вирішила, що познайомлюсь з майбутніми сватами і зятем, а далі видно буде. Зібрались та й поїхали в село, де живе Юра. 

Хата у моєї свахи така стара, що я думала, що таких зараз немає уже. Всередині, правда, все чисто та охайно. Майбутня сваха мені сподобалась – відкрита, добра жінка.

– Чоловіка мого давно не стало. Я вчителем працювала, зарплата невелика, але вирішила, що сину дам гідну освіту, бо Юра здібності мав – розповідала Ірина.

Все було добре, ми обговорили питання, добре погостювали. Я все зіпсувала одним питанням:

– Що ви синові у придане дасте? – запитала сваху.

– Нам від вас нічого не треба, не хвилюйтеся – відповіла вона.

Після цього майбутні родичі на мене образились. Ні Віка, ні Юра не хочуть робити весілля. Зять і взагалі сказав, що у мою квартиру жити не піде, а зароблятиме на свою. Донька стала на бік нареченого.

Я ж не розумію, що поганого запитала. Просто хотіла все відразу з’ясувати.

Як тепер бути?

Залишити відповідь