Зараз у нас є своє житло, двоє дітей та невеликий бізнес. Мама за ці роки про мене жодного разу не згадала. Лише нещодавно зателефонувала, бо вирішила, що я повинен їй допомогти.Вона в другому шлюбі виховувала пасинка, на якого переписала свою квартиру, а той її виставив. Тепер мама просить мене зняти їй квартиру, бо вона не має де жити. Найбільше здивувала мене реакція моєї дружини на це.

Без рубрики

Все життя мама переймалась своїм благоустроєм, а тепер вимагає допомогу.

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/vse-zhyttya-mama-perejmalas-svoyim-blagoustroyem-a-teper-vymagaye-dopomogu/?utm_medium=fb_rek&layout=button&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Моя мама покинула мене ще школярем. Виховувала мене бабуся – татова мама. Вона допомагала мені з уроками та рештою речей.

Коли її не стало, я був у 11 класі. Важко пережив цю втрату. Моїй мамі до мене не було жодної страви, тато пішов в роботу.

В той час я почав зустрічатись з дівчинкою зі свого класу – Лізою. Тоді ж і почав жити у неї. Її батьки мене прийняли до себе, купили диван і я спав у сусідній з Анею кімнаті.

Як я закінчив школу, не стало тата. Татову квартиру мама переписала на себе, від неї я допомоги не отримав жодної. Ліза мамі не сподобалась і вона влаштувала батькам моєї дівчини справжній скандал, що я у них живу.

Згодом мама про мене забула зовсім. Продала татову квартиру і вийшла вдруге заміж в іншому місті.

Я за цей час закінчив навчання, влаштувався на роботу та одружився. В усьому мені допомагали батьки Лізи.

Зараз у нас є своє житло, двоє дітей та невеликий бізнес. Мама за ці роки про мене жодного разу не згадала. Лише нещодавно зателефонувала, бо вирішила, що я повинен їй допомогти.

Вона в другому шлюбі виховувала пасинка, на якого переписала свою квартиру, а той її виставив. Тепер мама просить мене зняти їй квартиру, бо вона не має де жити.

Все життя вона переймалась своїм благоустроєм, а тепер вимагає допомогу. Ліза каже, що ми повинні їй допомогти, я проти, бо не можу пробачити досі. Поки мама живе у знайомих.

Порадьте, як вчинити?

Залишити відповідь