– Я вважаю, що ти повинна розлучитись з Дмитром і він знайшов нормальну молоду дівчину. Бо ти ж не здатна уже у своєму віці народити здорових дітей – вчора каже мені свекруха.

Без рубрики

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/ya-vvazhayu-shho-ty-povynna-rozluchytys-z-dmytrom-i-vin-znajshov-normalnu-molodu-divchynu-bo-ty-zh-ne-zdatna-uzhe-u-svoyemu-vitsi-narodyty-zdorovyh-ditej-kazhe-meni-svekruha/?utm_medium=fb_rek&layout=button&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Я вийшла заміж за чоловіка, молодшого від мене на 6 років. У нас чудові стосунки, єдине моя свекруха все ніяк не вгамується.

Лілія Вікторівна, мама Дмитра, незлюбила мене з перших днів. Все через мій вік. Вона не раз мені на цьому наголошувала. Синові своєму вона нічого не говорить, лише відіграється на мені.

Коли ми зустрічались ще було простіше, згодом все тільки погіршилось. 

– Поки ви зустрічались, я терпіла. Тепер же ви одружені і все змінилось – каже мені свекруха.

Не раз я чула це у свою адресу.

Коли ми прийшли до неї у гості, це було її день народження, на минулому тижні свекруха поводилась, як зазвичай, перед сином була дуже люб’язна. Коли ж ми повертались додому, Лілія Вікторівна вирішила поговорити зі мною.

– Катю, залишся. Хочу поспілкуватись – каже свекруха.

– Я вас слухаю.

– Справа ось в чому. Ти ж сама повинна розуміти, що у вас велика різниця у віці. Моєму сину 29, тобі 35. Я хочу здорових онуків.

– До чого ви хилите?

– Я вважаю, що ти повинна розлучитись з Дмитром і він знайшов нормальну молоду дівчину. Бо ти ж не здатна уже у своєму віці народити здорових дітей.

– Хто вам дав гарантію, що молода жінка народить здорову дитину? 

– Ну все ж шанс більший. 

– Тоді поговоріть про це із своїм сином і повідомите мені результати. Я ж буду лише вдячна, якщо ви позбавите мене життя з маминим синочком.

Після своїх слів я повернулась і пішла геть. Чоловікові нічого про цю розмову не сказала. У нас такі ж стосунки, як і були, не хочу їх псувати. Чекаю, що свекруха говоритиме далі.

Як би ви вчинили?

Залишити відповідь