Весілля ми вирішили не робити. Антон з Оленкою просто розписались та ми організували святковий обід, де були найрідніші. Та й на це потрібні були кошти. Антон оплатив свою частку сам, батьки не мали грошей. Свати навіть нічого молодятам не подарували не їх весілля.А в кінці вечора сват і зовсім впав у моїх очах.

Без рубрики

Зять не винен, що має таких батьків. Мені його щиро шкода.

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/zyat-ne-vynen-shho-maye-takyh-batkiv-meni-jogo-shhyro-shkoda/?utm_medium=fb_rek&layout=button&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Моя дочка минулого року вийшла заміж за хорошою хлопця. Звати його Антон. Він працює кухарем в одному з ресторанів нашого міста.

Наша Оленка зустрічалась з Антоном уже 2 роки і діти повідомили, що справа йде до весілля. Ми вирішили на честь цього подарувати їм стареньку квартиру мого дідуся, яку я отримала у спадок кілька років тому. Ремонт ми там не робили, бо не було потреби.

Перед весіллям дітей ми привели квартиру до ладу та під час святкування вручили їм ключі від їх житла. Власницею квартири була зазначена наша донька.

Та мова не про те. Хочу розповісти вам як мені «пощастило» зі сватами.

Сват Сергій працює сторожем на одному з підприємств, а сваха Ірина безробітна. Каже, що “хворіє та й чоловік не дозволяє їй працювати”. Живуть вони на мізерну зарплату свата. Їх син все сам для себе заробив, бо батьки не мали змоги нічого оплачувати. Та мені здається просто не хотіли.

Весілля ми вирішили не робити. Антон з Оленкою просто розписались та ми організували святковий обід, де були найрідніші. Та й на це потрібні були кошти. Антон оплатив свою частку сам, батьки не мали грошей. Свати навіть нічого молодятам не подарували не їх весілля.

А в кінці вечора сват і зовсім впав у моїх очах. Він, коли вже гості порозходились, потягнув зі столу плящинку біленької.

Мало того, що нічим синові не допомогли, так ще і крадуть. Як же їм не соромно?

Антон же подякував нам за усе, що ми зробили та за те, що прийняли його у свою родину.

Зять не винен, що має таких батьків. Мені його щиро шкода.

Які свати у вас? Мали схожі ситуації на нашу?

VitaSh

Залишити відповідь