Син наш був спокійною дитиною, тож я насолоджувалась материнством. Дивувало мене лише те, що Михайло нам не допомагав грошима та навіть не телефонував. Добре, що у мене були свої заощадження, за них і купувала все необхідне.Одного я дня я вирішила навідатись до нашої квартири і побачити, що ж там відбувається, бо сусідка мені сказала, що не бачила Михайла уже кілька днів.Коли я увійшла, то побачене мене шокувало. Не за такого чоловіка я виходила заміж. Як Михайло до такого докотився?

Без рубрики

Моє одруження було цілковитою помилкою, але зрозуміла я це після народження дитини.

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/moye-odruzhennya-bulo-tsilkovytoyu-pomylkoyu-ale-zrozumila-ya-tse-pislya-narodzhennya-dytyny/?utm_medium=fb_rek&layout=button_count&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Моє одруження було цілковитою помилкою, але зрозуміла я це після народження дитини.

З Михайлом ми познайомились в кафе. Симпатичний хлопець з гарним почуттям гумору. Ми багато проводили часу разом. Я тоді працювала швачкою, а Михайло збирав меблі на заводі.

За 4 місяці наших зустрічань, я дізналась, що вагітна. Дитина зараз у мої плани не входила, але й аборт робити я не хотіла.

Коли повідомила Михайлу про цю новину, він відреагував дуже холодно, лише сказав:

– Раз така справа, то потрібно розписатись. Але батькам нічого не кажи. Розповімо, як будемо уже одружені.

Я розуміла, що це не правильно і батьки образяться, але все ж погодилась.

Вирішили, що як народжу, то поживу певний час з батьками, аби мама мені допомагала та підказувала.

Народила я здорового хлопчика. Мама була зі мною на пологах. За три дні нас виписали. Михайло прийшов на виписку під шафе та з перегаром. Я намагалась стримуватись, щоб не влаштувати скандал.

Після виписки з пологового я жила у батьків, а Михайло працював у місті, щоб нас забезпечити.

Син наш був спокійною дитиною, тож я насолоджувалась материнством. Дивувало мене лише те, що Михайло нам не допомагав грошима та навіть не телефонував. Добре, що у мене були свої заощадження, за них і купувала все необхідне.

Одного я дня я вирішила навідатись до нашої квартири і побачити, що ж там відбувається, бо сусідка мені сказала, що не бачила Михайла уже кілька днів.

Коли я увійшла, то побачила гори сміття та порожніх пляшок. Квартира вся прокурена, а серед кімнати спав п’яний чоловік. Я його розбудила, виливши на нього холодної води. Михайло не відразу зрозумів, хто перед ним, а тоді почав говорити:

– Ти зруйнувала моє життя. Я не планував з тобою одружуватись, але та вагітність… Вся моя молодість пішла шкереберть, а винна ти.

І своє таке горе Михайло заливав горілкою.

Я не чекала таке почути, але тоді у мене ніби відкрились очі. Зрозуміла, що не хочу жити з цим чоловіком і бачити його п’яні вибрики, а головне, щоб це бачив син.

Я подала на розлучення. Михайло зрадів цьому. Аліменти з нього я не вимагатиму, нехай живе як знає. Сина я виховаю та дам йому усе необхідне.

Як вважаєте, я правильно роблю?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь