Ігор сказав, що їде у відрядження. Та вже за два дні мені прийшло анонімне повідомлення. Те, що було там написано лише підтвердило мої здогадки. Та я вирішила нічого не робити.Минуло ще кілька днів і чоловік приїхав. Він знав про повідомлення і дуже здивувався.Тиждень мій чоловік гуляв з коханкою, а тоді повернувся. Думав, я кричатиму, та я його здивувала

Без рубрики

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/tyzhden-mij-cholovik-gulyav-z-kohankoyu-a-todi-povernuvsya-dumav-ya-krychatymu-ta-ya-jogo-zdyvuvala/?utm_medium=fb_rek&layout=button_count&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Я давно знала, що чоловік мені зраджує. Ми вже 20 років у шлюбі, тому знаю Ігоря, як саму себе. Тож, коли раптом він змінив стиль, почав спортом займатись, причепурився. Згодом дедалі частіше десь пропадав. 

А тоді якось сказав, що має вирушити у відрядження. Я не сперечалася. Що робити, якщо треба. Ігор поїхав на цілий тиждень. Та минуло два дні та мені написав невідомий номер:

 – Ваш Ігор не у відрядженні, він з коханкою в Карпатах.

Чесно кажучи, я навіть не здивувалась. Та бажання дзвонити чоловікові та влаштовувати скандали я не мала. Та минуло ще кілька днів і Ігор раптово приїхав.

 – Ти що не зла? 

 – Чому я маю злитися?

 – Я знаю, що моя Катя тобі написала. Вона навмисно це зробила, аби я нарешті він тебе пішов до неї. 

 – І що?

 – Ну, тобі що байдуже? Ти мене зовсім не кохаєш?

 – Ну, а як ти думаєш?

 – Катя каже, що в тебе хтось є, якщо ти так реагуєш!

 – А яке тобі діло до того?

 – Що ти таке кажеш? І давно це в тебе?

 – Відколи зрозуміла, що ти зраджуєш!

 – То що вже два роки?

 – О, то вже два роки ти гуляєш!

 – Не насміхайся!

 – Ніколи, ти що!

 – І що далі?

 – Ну, що робити. Їдь до своєї Каті. Я не проти!

 – Я не кохаю її.

 – Ну, що зробиш!

Засмучений, Ігор пішов геть. Та минуло кілька днів і він повернувся. Почав плакати й благати, аби я пробачила. Та на той момент я вже взяла усі наші заощадження і придбала путівку на Мальдіви. Вирішила, що відтепер житиму заради себе. Згодом колишній мені подзвонив, сказав, що його мобілізують. А тоді щиро попросив:

 – Я розумію тебе. Але прошу бодай подумати! Можливо згодом, ти зможеш пробачити та дати мені другий шанс. 

Я не знала, що йому казати. Чи варто давати надію людині, котра йде на війну? Чи можна пробачати зраду, лише того, що Ігоря мобілізували?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь