Нещодавно Ми з чоловіком почали помічати зміни в Ангеліні Павлівна, а тоді й вона сама радісно повідомила:- Я скоро вийду заміж.Антон в це відмовлявся вірити, як його мама буде з іншим чоловіком. Та мені вдалось переконати чоловіка у тому, що в нього мама ще молода і заслуговує на щастя. Тим більше з його татом вони давно розлучені й у нього інша сім’я. Та всі мої старання були дарма. Бо потім свекруха повідомила, що її кавалер вирішив одружитися, але не з нею. Коли дізнались, хто ж став його обраницею не могли повірити своїм вухам.0сь до чого призводить жіноча дружба і це не залежно від віку. Переконалась я у тому, що деяких подруг варто осте рігатись на прикладі своєї свекрухи.

Без рубрики

Хочу вам розповісти до чого призводить жіноча дружба і це не залежно від віку. Переконалась я у тому, що деяких подруг варто остерігатись на прикладі своєї свекрухи.

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/hochu-vam-rozpovisty-do-chogo-pryzvodyt-zhinocha-druzhba-i-tse-ne-zalezhno-vid-viku-perekonalas-ya-u-tomu-shho-deyakyh-podrug-varto-osterigatys-na-prykladi-svoyeyi-svekruhy/?utm_medium=fb_rek&layout=button_count&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Хочу вам розповісти до чого призводить жіноча дружба і це не залежно від віку. Переконалась я у тому, що деяких подруг варто остерігатись на прикладі своєї свекрухи.

Ангеліна Павлівна, мама мого чоловіка, ще молода. Коли ми одружувались їй було 46. Вона цікава та гарна жінка, їй би лише стиль змінити, бо одяг та зачіска у неї відверто жахливі. Та такого я сказати не могла.

Після весілля ми жили у мами Антона і збирали на власне житло. Я відверто її побоювалась та зайвий раз намагалась не виступати. Тим більше у неї була найкраща подруга-порадниця Юлечка.

Та її Юлечка відверто знущалась з Ангеліни Павлівни своїми порадами. То сукню їй підбере, що моя свекруха у ній, як гармата чи зачіску порадить таку, що щоки з-за спини видно. Потім свекруха вдома сама перефарбовуєтеся і чекає поки волосся відросте.

Згодом у свекрухи в очах з’явився якийсь вогник і вона все частіше ходила до перукаря та купувала новий одяг, але під наглядом подруги Юлечки.

Невже Ангеліна Павлівна не бачила, що подруга їй спеціально радила жахливі речі, щоб на її фоні виглядати краще?

Так от, ми з чоловіком почали помічати зміни в Ангеліні Павлівна, а тоді й вона сама радісно повідомила:

– Я скоро вийду заміж.

Антон в це відмовлявся вірити, як його мама буде з іншим чоловіком. Та мені вдалось переконати чоловіка у тому, що в нього мама ще молода і заслуговує на щастя. Тим більше з його татом вони давно розлучені й у нього інша сім’я. Та всі мої старання були дарма. Бо потім свекруха повідомила, що її кавалер вирішив одружитися, але з Юлечкою.

– Я їх познайомила, а вона відбила мого мужчину.

Тоді Ангеліна Павлівна почала передивлятись фото, де вона разом із Юлечкою.

– Ти подивись, оце так порадила мені подруга сукню – говорила свекруха переходячи від сліз до сміху – я ж тут як дирижабль, а вона – статуеточка.

– Чи тут. Ти подивись на мою зачіску, це ж якесь гніздо на голові.

В той вечір ми поговорили по душах і стали близькими людьми.

Згодом кавалер Ангеліни Павлівни покинув Юлечку та хотів повернутись до моєї свекрухи, але та його послала далеко.

Після тих подій минув рік. Ангеліна Павлівна тепер стала ще більшою красунею, під моїм наглядом. Вчора ми відгуляли весілля свекрухи. Я за неї дуже рада.

З Юлечкою вони до речі не спілкуються, хоч та і вибачалась, і намагалась показати все так, ніби я проти неї налаштовую Ангеліну Павлівну.

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь