Я працюю в  у турагенції на Егейському узбережжі Туреччини. І якщо ви плануєте відпочинок тут – будь ласка, 100 разів подумайте і виберіть іншу країну. Хоч Болгарію, Хорватію чи Єгипет, але тільки не Туреччину!Тут велика несправедливість стосовно українських туристів. Ніби недостатньо вже того що, Туреччина активно приймає росіян, пропонуючи їм у травні дуже вигідні ціни на путівки – близько 500 доларів.Та ще це тільки “квіточки”. Далі ще гірше – це їх менталітет щодо відпочинку.

Без рубрики

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/ya-pratsyuyu-v-u-turagentsiyi-na-egejskomu-uzberezhzhi-turechchyny-i-yakshho-vy-planuyete-vidpochynok-tut-bud-laska-100-raziv-podumajte-i-vyberit-inshu-krayinu-hoch-bolgariyu-horvatiyu-chy-yegypet-a/?utm_medium=fb_rek&layout=button_count&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Я працюю в  у турагенції на Егейському узбережжі Туреччини. І якщо ви плануєте відпочинок тут – будь ласка, 100 разів подумайте і виберіть іншу країну. Хоч Болгарію, Хорватію чи Єгипет, але тільки не Туреччину!

Тут велика несправедливість стосовно українських туристів. Ніби недостатньо вже того що, Туреччина активно приймає росіян, пропонуючи їм у травні дуже вигідні ціни на путівки – близько 500 доларів. З іншого боку, українцям доводиться платити значно більше, стикаючись з “баснословними” цінами.

Бронюючи готелі та плануючи відпочинок, ви можете думати, що росіян у Туреччині не буде. На жаль, реальність свідчить про протилежне – росіяни всюди!

Тому закликаю всіх українців усвідомити цю несправедливість. На тлі жахливих подій в Україні, де щодня гинуть люди, а війна суттєво впливає на життя українців в економічному, моральному та психологічному аспектах, росіяни, які розв’язали цю війну, живуть безтурботним життям, не відчуваючи жодних санкцій. Їхнє життя й далі йде своєю чередою, ніби нічого не трапилося.

Хоча путівки для росіян у цій країні значно дешевші (всього 500 доларів у травні, 600-700 влітку), вони не можуть користуватися банківськими картками. Проте, це дрібниці у порівнянні з тими труднощами, з якими стикаються наші українці.

росіяни без проблем вилітають з аеропортів Москви, Сочі та інших міст, подорожуючи до різних туристичних напрямків, які пропонують туроператори. Вони щасливі люди приїжджають, ви просто їх не бачите, бо не працюєте в агентстві, як я. 

Це реальність, з якою доведеться змиритися. У турах будуть росіяни, і Туреччина надає їм певні преференції – включає російську музику, наприклад, Імператриці Алєгрової.

Приїде 100 росіян, і на них всіх буде один українець. 

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь