Мені тільки виповнилося 20, коли я по вуха закохалася в Тараса. Бабуся постійно його розхвалювала, а сам хлопець був старшим за мене аж на 6 років. Ми ще того дня сподобали один одного та почали зустрічатися. Заміж я не поспішала, хотіла спершу закінчити навчання та знайти хорошу роботу.Тарас наполягав на весіллі, тому ми одружилися і стали разом орендувати квартиру. Все було добре, я й надалі вчилася в університеті, а він в місті займався ремонтами. За три роки я народила троє дітей. Усі ми жили на зарплату чоловіка, адже я з навчання пішла одразу в декрет.коли я Приїхала глянути стару квартиру, яку збиралася здавати в оренду – від того, що я там побачила, земля пішла з-під ніг

Без рубрики

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/pryyihala-glyanuty-staru-kvartyru-yaku-zbyralasya-zdavaty-v-orendu-vid-togo-shho-ya-tam-pobachyla-zemlya-pishla-z-pid-nig/?utm_medium=fb_rek&layout=button_count&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Колись, як і всі дівчатка, я була дуже молодою та наївною. Поїхала в село до бабусі. Побачила там красивого хлопця по сусідству – і все на світі перестало мати значення. 

Мені тільки виповнилося 20, коли я по вуха закохалася в Тараса. Бабуся постійно його розхвалювала, а сам хлопець був старшим за мене аж на 6 років. Ми ще того дня сподобали один одного та почали зустрічатися. Заміж я не поспішала, хотіла спершу закінчити навчання та знайти хорошу роботу.

Тарас наполягав на весіллі, тому ми одружилися і стали разом орендувати квартиру. Все було добре, я й надалі вчилася в університеті, а він в місті займався ремонтами. За три роки я народила троє дітей. Усі ми жили на зарплату чоловіка, адже я з навчання пішла одразу в декрет.

Чоловік вирішив, що йому потрібно їхати на заробітки, адже нам взагалі ні на що не вистачає. Я залишалася з трьома дітьми, але розуміла, що він правий. Тарас працював за кордоном довгих десять років, за цей час нам вдалося придбати власну квартиру. Він дзвонив щодня та завжди приїжджав на свята. 

Однак одного дня весь зв’язок з ним обірвався. Я не розуміла в чому річ й почала розшукувати його серед друзів та знайомих. Ніхто не знав, куди він пропав.

Я залишилася з трьома дітьми на руках без грошей. Переїхала до батьків, бо навіть не мала чим заплатити комунальні платежі. Так я прожила цілих 5 років. Нашу квартиру я здавала, а на гроші з оренди старалася забезпечити дітей.

Місяць назад квартиранти з’їхали і я шукала нових жильців, тому вирішила трохи поприбирати.

Я відкрила двері й мало не втратила свідомість. Переді мною стояв Тарас, трохи постарілий і з ледь помітною сивиною. Мені б здалося, що це привид, якби він не чхнув.

Від несподіванки я втратила дар мови. Чоловік повернувся через п’ять років абсолютної мовчанки. Тарас сказав, що виправдання йому немає, але якщо я маю бажання, то він може розповісти, що з ним сталося.

Він мені розповів, що у нього була інша жінка за кордоном. Він забезпечував весь цей час її та її дітей. Коли його звільнили з роботи, ця жінка одразу виставила його за двері. От він і повернувся.

Земля просто пішла з-під ніг. Я вже не могла мислити раціонально. Я начебто й була рада, що нарешті чоловік повернувся, але пробачити йому те, що він зробив зі мною і моїми дітьми, я не могла. Не знаю тепер, як мені бути з такими новинами.

Що зробили б в такій ситуацій?

Прийняли б чоловіка?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь