Іра уже закінчувала навч ання в медичному коледжі, як їй повідо мили, що Олега немає серед живих, навіть тіло ніхто ніколи не побачить. Тоді її світ зруйн увався. Вона ходила, ніби зом бі, жила за інерцією. В той період їй дуже допом огла Алла, вона буква льно змушувала подругу жити. Алла, її найкраща подруга, нещодавно вийшла заміж. Весілля вони не робили, просто удвох розписались. І от Алла запросила в гості подругу, аби познайомити з чоловіком. Коли Іра побачила, хто став чоловіком подруги, то ледь свідомість не втратила. – Ти казала, що не зможеш без нього жити, то йди до нього, нехай забере тебе. Я поклала твоє фото у тру ну – сказала Ірі найкраща подруга.

Без рубрики

Іра із сином переїхала до цього містечка нещодавно, раніше вона тут була просто гостя.

Іра товаришувала з Аллою кілька років, вони познайомились під час навчання. Обоє були медичними сестрами. Дружили, їздили одна до одної у гості, а тепер ледь не кровні вороги.

Все почалось рік тому, коли Алла познайомила Іру зі своїм чоловіком – Олегом, з яким Ірина насправді була знайома, але вигляду не подала.

Олег та Іра з одного села. Вони покохали одне одного ще будучи у школі, зустрічались та мріяли про сімейне щастя. Все зруйнувала війна. Олег у 2015 пішов служити. Іра чекала його, та потім дізналась, що він зник безвісти. Надія на те, що він повернеться живим танула з кожним роком.

Іра уже закінчувала навчання в медичному коледжі, як їй повідомили, що Олега немає серед живих, навіть тіло ніхто ніколи не побачить.

Тоді її світ зруйнувався. Вона ходила, ніби зомбі, жила за інерцією. В той період їй дуже допомогла Алла, вона буквально змушувала подругу жити.

Алла познайомилась з Олегом у військовому госпіталі, де проходила практику. Вона допомогла йому встати на ноги, потім закрутився роман. Весілля вони не робили, просто удвох розписались. І от Алла запросила в гості подругу, аби познайомити з чоловіком.

А тепер Іра стоїть, дивиться в знайомі та кохані очі Олега, але вже нічого не змінити.

Ночувала Іра в подруги. Коли пішла на кухню попити води, зустріла там Олега.

– Привіт – ледь чутно вимовила Іра.

– Привіт – відповів Олег.

Запала незручна тиша.

– Ти як? Як життя? – промовив Олег.

– По-тихеньку. А ти як?

– Щасливий сім’янин, як бачиш.

Іра збиралась виходити з кухні, та Олег її зупинив словами:

– Я чекав тебе в госпіталі увесь цей час, а ти не прийшла.

– Мені сказали – ти загинув.

Іра вийшла, а наступного дня поспішила додому.

– Чому ти їдеш? – питала Алла.

– Термінові справи.

Після тієї зустрічі Іра не могла ні про що думати, в її голові постійно виринав образ Олега.

Ще за кілька днів до неї зателефонував невідомий номер. То був Олег, він хотів зустрітись, щоб усе роз’яснити одне одному. Іра погодилась.

В той день, коли вони зустрілись, їх почуття спалахнули знову і закрутився роман. Тепер Іра таємно приїздила до Олега. Вона себе картала, що зрадила подругу, але відмовитись від Олега не могла.

Згодом чоловік поїхав на фронт. Вдома його чекало дві жінки. Писав та телефонував він обом.

Невідомо як, але Алла дізналась про роман своєї подруги та чоловіка. Тоді вона зателефонувала Ірі й попередила, що буде, якщо та не відчепиться від її Олега.

– Я не зможу без нього жити – промовила Іра у відповідь.

Ще за кілька місяців Олега не стало. Він загинув. Іра не могла повірити, що втратила коханого уже вдруге.

В день похорону Іра трималась осторонь, не насмілилась підійти попрощатись. Згодом до неї підійшла Алла:

– Ти казала, що не зможеш без нього жити, то йди до нього, нехай забере тебе. Я поклала твоє фото у труну.

Та Іра не пішла за коханим, а навпаки народила йому сина, який був копією Олега. Переїхала до міста, де похований батько її дитини.

Алла поїхала до батьків у іншу область. Тепер вони вороги.

Іра вирішила присвятити своє життя сину, та не намагатись вийти заміж, бо чоловік у неї є, нехай і на тому світі.

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь