Наречена сина мені сподобалась, щира добра дівчина. Я бачила, що вона скромно одягнена і з речей в неї лише невеликий рюкзачок та пакетик, тому й зрозуміла, що живе вона не у великих достатках. Мені було на це байдуже, головне, що Ангеліна людина добра й кохає мого сина.За тиждень до мене зателефонувала сестра.- Ти знаєш кого тобі Андрій в дім привів? – відразу почала Віра.Моя рідна сестра ледь не підштовхнула мене зруйнувати щастя мого єдиного сина.

Без рубрики

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/moya-ridna-sestra-led-ne-pidshtovhnula-mene-zrujnuvaty-shhastya-mogo-yedynogo-syna/?utm_medium=fb_rek&layout=button_count&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Моя рідна сестра ледь не підштовхнула мене зруйнувати щастя мого єдиного сина.

Було це 10 років тому. Мій син Андрій вирішив одружитись. Він поїхав у відрядження в інше місто, пробув там два тижні й привіз наречену – Ангеліну.

Вона мені сподобалась, щира добра дівчина. Я бачила, що вона скромно одягнена і з речей у неї лише невеликий рюкзачок та пакетик, тому й зрозуміла, що живе вона не у великих достатках. Мені було на це байдуже, головне, що Ангеліна людина добра й кохає мого сина.

За тиждень до мене зателефонувала сестра.

– Ти знаєш кого тобі Андрій в дім привів? – відразу почала Віра.

– Знаю.

– І це тебе не бентежить?

– Що саме?

– Те, що вона з неблагополучної сім’ї. Їх там шестеро дітей. Батько ні дня без горілки не живе. Діти по кілька днів нічого не їдять. Мати там непогана, але з таким чоловіком, ой…

Те, що я почула мене шокувало. Я й не думала, що Ангеліна настільки бідує.

Вирішила запитати Андрія чи він знає про сім’ю своєї нареченої. На що він відповів:

– Мені все одно на її рідню, головне, яка Ангеліна людина. А вона чудова, ти ж і сама це побачила, тому рішення своє я не зміню. Ми одружимось.

Так і сталось. За два місяці зіграли весілля. Я ще трохи побивалась через родину невістки, та потім заспокоїлась.

Зараз у моїх дітей прекрасна сім’я. Маю уже двох онуків. Ангеліна працює вчителем у школі та гарно доглядає свою сім’ю. Її поважають і сусіди, і колеги, і учні. Мій син з нею щасливий.

Нещодавно вони купили собі квартиру, куди й переїхали. Я щиро за них радію. Дякувати Богу, що не стала руйнувати їх шлюб.

Дорогі матусі, не варто втручатись у долю своїх дітей, щоб не зробити гірше. Вони самі чудово знають, що їм робити. Повірте, я це вже точно знаю.

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь