Я старалася бути у шлюбі зразковою жінкою. Після роботи поспішала додому та готувала Остапові свіжі котлети, запечену картоплю, салат та суп. Потім швидко все прибирала, прасувала сорочки та штани.Остап мав коханку на стороні, але всі-всі родичі кажуть, що це я зруйнувала родину! Просто смішно це слухати!

Без рубрики

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/ostap-mav-kohanku-na-storoni-ale-vsi-vsi-rodychi-kazhut-shho-tse-ya-zrujnuvala-rodynu-prosto-smishno-tse-sluhaty/?utm_medium=fb_rek&layout=button_count&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Коли я виходила заміж за Остапа, то взагалі не думала, що перетворюся на ревниву істеричку. Спершу все було добре, чоловік не давав жодної причини для ревнощів. Однак, потім я почала тихцем переглядати телефон Остапа. До кого він телефонував, з ким переписувався, які фотографії були в галереї. Звісно, чоловік про це не знав. Я брала телефон, коли він спав чи був у душі. 

А потім Остап почав частенько затримуватися на роботі:

– У мене просто було багато справ та зустрічей. А ще співбесіда. 

– Ага, давай, виправдовуй свої брудні походеньки до коханок. Прикривайся роботою. Якби ти так багато працював, то ми б вже у тих грошах купалися.

Мої ревнощі щодня підсилювалися. Чуття жінки ніколи не обдуриш. Я стала ретельно перевіряти всі речі чоловіка. Нюхала всі сорочки, чи не пахнуть вони іншими парфумами або чи нема відбитків губної помади. Знайшла всіх його колег у Фейсбуці та дивилася фотографії, особливо незаміжніх дівчат. Вони, наче ті акули, з радістю готові накинутися на одруженого чоловіка. 

Навіть звантажила спеціальний додаток, який відстежує переміщення Остапа до кожнісінького метра Знала, що після роботи Остап завжди їздить по вулиці Бандери і приїздить додому вчасно. 

– А ти чому сьогодні так запізнився?

– На 10 хвилин тільки, а не на 10 годин. 

– Ага-ага, вже, певно, десь з коханкою шури-мури крутив.

– Господи, я просто підвіз колегу додому, бо вона таксі не могла викликати.

– Ну що і треба було довести!

– Ти геть чисто сказилася, тобі треба до психіатра. 

А цієї весни ми розлучилися. Все-таки, я мала рацію щодо зради з боку чоловіка. Тоді Остап ремонтував машину в гаражі, а телефон залишив вдома. Я стою на кухні, готую їсти, аж раптом бачу – повідомлення на його телефоні від якоїсь Іринки. “Привіт, коханий, завтра побачимося?” 

Сказати, що я була в шоці – то нічого не сказати. Одразу вибігла в халаті та домашніх капцях до гаража. 

– Ага, попався! Сам казав, що нема ніякої коханки. А тут якась Іринка з тобою побачитися хоче. 

– Та бо ти мене вже дістала! Щодня чув докори, який я поганий чоловік. Ти мені мозок вже чайною ложкою виїла, чесно! 

– Ще скажи, що то я винна.

– А хто ще? Ти мене з цими дурними ревнощами до могили б довела. Добре, що Іра не така, як ти. Мені з нею набагато краще. Вона мене любить, а не влаштовує щодня скандали. 

Звісно, ми одразу розлучилися. Але чомусь саме я вийшла поганою у цій історії. Навіть моя мама сказала, що то я винна! Уявляєте? Мовляв “істериками зіпсувала родину”. То взагалі в голові не вкладається!

Друзі також мене не розуміють і підтримують Остапа. Всі-всі-всі кажуть, що це саме я зруйнувала шлюб своїми скандалами. Але хіба це я коханця завела? Хіба це я крутила шури-мури на стороні і приховувала? 

Чому всі звикли звинувачувати вірних жінок у розлученні? А тих гуляк захищають? Що це взагалі за цирк відбувається у моєму житті? 

Ця розповідь заснована на правдивій історії, якою поділився наш читач. Будь-яка схожість з реальними назвами чи місцями є випадковістю. Усі фото в статті є ілюстративними.

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь