Донька від мене відреклася після того, як я вирішила налагодити особисте життя! Хіба це справедливо? Невже жінки мають усім жерт вувати заради дітей?!Я хотіла просто бути щасливою та коханою жінкою. А донька Єва цього ніяк не розуміє.- Нема у мене мами! Я сирота. Ви номером помилилися!- Доню, як ти таке кажеш? Я твоя мама, тебе народила та виростила.- Я вас знати не знаю і не хочу ніколи бачити!Не знаю, як далі жити. ???Скільки разів просила Єву про зустріч – а вона все відмовляється, навіть мій номер телефону заблокувала

Без рубрики

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/donka-vid-mene-vidreklasya-pislya-togo-yak-ya-vyrishyla-nalagodyty-osobyste-zhyttya-hiba-tse-spravedlyvo-nevzhe-zhinky-mayut-usim-zhertvuvaty-zarady-ditej/?utm_medium=fb_rek&layout=button_count&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Я відмовилась від рідної донечки, а тепер дуже про це шкодую…

Усе це сталось, бо після семи років шлюбу зі своїм чоловіком я закохалась в іншого. Молодий, красивий, успішний – зрозумійте мене, я просто не могла встояти.

Він теж мене покохав, але поставив одну умову: жити ми будемо удвох, виховувати мою донечку він не збирається.

Скажу чесно, думала я недовго. Увечері сказала чоловіку, що подаю на розлучення. Доньці сказала, що тепер вона буде жити з татом.

У мене почалось нове життя: ми з Дмитром переїхали у гори, відкрили там свій невеличкий бізнес. Природа і шалене кохання змусили мене забути і про колишнього чоловіка, і про дитину, яку я покинула… Я ж то думала, що ще молода, попереду мене чекають не одні пологи.Два роки ми з Дмитром намагались здійснити його мрію виховувати сина. Але завагітніти у мене ніяк не виходило. Дійшло до того, що ми навіть пішли проходити обстеження. Одним діагнозом лікарі зруйнували моє майбутнє. Сказали, що дітей я більше ніколи мати не буду…

Ще не встигли ми вийти з лікарні, а Дмитро вже заявив, що йому така жінка не треба. Мовляв, він собі може знайти молодшу, здоровішу… Так він мене і покинув.

З того дня наче пороблено мені в особистому житті. Чоловіки на мене дивитись перестали. І от мені вже майже 50… Я самотня, краса моя давно відійшла, дітей уже я не матиму…

Аж раптом я згадала про Єву, мою доньку від першого шлюбу. Всі ці роки я не дуже цікавилась, що там у неї в житті відбувається, але стара знайома сказала, що Єва нещодавно вийшла заміж, другою дитиною вагітна.

У фейсбуці я знайшла її номер, зателефонувала рідній дитині. А вона…

– Немає у мене мами. Мама ніколи дитину на мужика не проміняє. А ви, мабуть, просто номером помилились. Всього хорошого!

Отаке від доньки я почула! Це все мій колишній: навіть дитину нашу виховати нормально не зміг.

Ця розповідь заснована на правдивій історії, якою поділився наш читач. Будь-яка схожість з реальними назвами чи місцями є випадковістю. Усі фото в статті є ілюстративними.

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь