Марина вчора наро дила дівчинку та хлопчика, а під час виписки їй принесли двох дівчаток. І тут Марина поставила всю ліkарню на вуха, щоби знайти свого сина

Без рубрики

Марина та Дмитро дуже зраділи, коли дізналися, що чекають близнюків – хлопчика та дівчинку. З наближенням терміну nологів пара почала куnувати одяг, готуючись до народ ження малюків. Коли настав час, Марина наро дила двох здо рових малюків. Однак, годуючи їх, вона помітила щось тривожне і зблідла. – Кого ти мені принесла? Друга дитина не моя! – вигукнула Марина. Медсестра розгубилася та перевірила документи. – Що ви таке кажете? Вони обидва ваші, – відповіла вона.

Роздягнувши малюків, вони виявили, що обидві дівчинки. – Я наро дила хлопчика та дівчинку. Куди подівся мій син? – крикнула Марина. За кілька хвилин до палати увійшли кілька медсестер, тримаючи на руках хлопчика. З’ясувалося, що дітей помилково підмінили місцями. Одне з немовлят належало жінці, яка віддала своє життя заради життя своєї доньки під час пологів, і її родичів знайти не вдалося, тому дівчинку збиралися відправити до дитячого будинkу.

Залишити відповідь