Михайло сів випивший за кермо разом з молодою коханкою. Ліля працювала у їх логістичній компанії, була його помічником.але пізні ше він зрозумів, що справжньою цінністю – є сім’я, а все інше не важливо. Шкода йому лише, що це розуміння дісталось йому такою ціною.

Без рубрики

Михайло сів випивший за кермо разом з молодою коханкою. Ліля працювала у їх логістичній компанії, була помічником Михайла.

Ліля вважала, що зможе відбити перспективного та молодого керівника в його дружини й сама заживе багатим життям. Та її планам не судилося здійснитись.

Вони в той вечір потрапили в аварію, Михайло врізався у відбійник, не впоравшись з керуванням. Ліля не постраждала і втекла з місця пригоди, покинувши коханця. Михайлові довелось гірше – постраждали ноги.

Тепер він лежить в лікарні після операції. Його вагітна дружина Катя навідує його та вселяє віру в одужання. Вона не знає про зраду Михайла. Йому соромно перед дружиною та майбутнім сином.

Він завжди знав, що Катя цікава жінка та співрозмовниця, але забув про це через інтрижку з Лілею.

Після виписки з лікарні Михайло ще довго проходив реабілітацію та зміг стати на ноги. Катя народила сина і тепер доглядає за обома своїми чоловіками – Михайлом та сином Богданом.

Після цієї історії Михайло зрозумів, що справжньою цінністю – є сім’я, а все інше не важливо. Шкода йому лише, що це розуміння дісталось йому такою ціною.

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь