Схожий на Леонтьєва, Міккі Рурка та “жінку-кішку”: у мережі сміються над новою зовнішністю Тищенка

Без рубрики

Мережею гуляє хвиля мемів про нардепа, а українки побоюються звертатися до косметологів.

Нардеп від “Слуги народу” Микола Тищенко знову на слуху після конфлікту з військовим у Дніпрі. Однак, це не єдине, що обговорюють у мережі — українці також звернули увагу на зовнішній вигляд нардепа.

Після того, як Тищенко з’явився на інтерв’ю у проєкті ASATrьопс, всі обговорюють зміни в обличчі нардепа. Очевидно, політик і ресторатор у свої 52 роки вирішив почати боротися з віковими змінами та скористався послугами косметологів, але не дуже вдало. Через це мережею розійшлася хвиля мемів та жартів.

Інтерв’ю вийшло 19 червня, у ньому з нардепом обговорили початок повномасштабної війни в Україні та її закінчення, речі, за які політику соромно (спойлер — виявилося таких немає), пік його політичної кар’єри та інші питання. Щодо зовнішнього вигляду, то в мережі припустили, що Тищенко зробив пластичну операцію, але експерти розвіяли це припущення.

Як зазначила експерт з МФР, блогер та автор каналу “Безпечна краса” Тетяна Москаленко, якби нардеп зробив пластику, то було б змінено козелок вуха, а він у Тищенка залишився тим самим. На додачу до цього політика б умовили змінити верхню повіку, яка в нього дуже нависла. Все це говорить про те, що політик просто скористався уколами краси.

“Перше, що впадає у вічі — вилиці. Фільри в цій зоні дали сильний набряк обличчя, підборіддя стало ще меншим, що говорить про гіпертонус м’язів у цій зоні. Щодо верхньої повіки, то у Тищенка і до цього були проблеми — вона була навислою й очі здавалися маленькими. А зараз ситуація погіршилася спазмом жувальної мускулатури та скроневого м’яза, що дає тиск на зовнішній кут брови і виглядає все так, ніби очі схлопнулися. Крім цього трохи підколоти губи, є ботокс у зоні міжбрівки, сильний набряк обличчя та пастозність тканин обличчя”, — розповіла Тетяна Москаленко.

ВІДЕО https://www.tiktok.com/embed/v2/7382675137344130309?lang=uk&referrer=https%3A%2F%2Fnews.telegraf.com.ua%2Fukr%2Fobshhestvo%2F2024-06-22%2F5859220-skhozhiy-na-leonteva-mikki-rurka-ta-zhinku-kishku-u-merezhi-smiyutsya-nad-novoyu-zovnishnistyu-tishchenko&embedFrom=oembed

Після виходу інтерв’ю в мережі завірусилися відео українок, які хотіли вколоти ботокс або зробити інші процедури краси. Невдале перетворення Миколи Тищенка змусило їх замислитись чи зовсім відмовитися від цієї ідеї.

https://www.tiktok.com/embed/v2/7382979958274116897?lang=uk&referrer=https%3A%2F%2Fnews.telegraf.com.ua%2Fukr%2Fobshhestvo%2F2024-06-22%2F5859220-skhozhiy-na-leonteva-mikki-rurka-ta-zhinku-kishku-u-merezhi-smiyutsya-nad-novoyu-zovnishnistyu-tishchenko&embedFrom=oembed

https://www.tiktok.com/embed/v2/7382843484295793926?lang=uk&referrer=https%3A%2F%2Fnews.telegraf.com.ua%2Fukr%2Fobshhestvo%2F2024-06-22%2F5859220-skhozhiy-na-leonteva-mikki-rurka-ta-zhinku-kishku-u-merezhi-smiyutsya-nad-novoyu-zovnishnistyu-tishchenko&embedFrom=oembed

Також перетворення політика прокоментував блогер та музичний виконавець Володимир Дантес. “Дівчатка, хто робить такі непомітні уколи краси, зв’яжіться з ким-небудь”, — написав він їдко у сторіс.

Крім того, Миколу Тищенка порівняли з Мікі Рурком, Джослін Вільденштейн (жінкою-кішкою), Заком Ефроном та іншими знаменитостями, які переборщили із пластичними операціями та уколами краси.

Міккі Рурк

Залишити відповідь