Не бачив 2 роки: батько 9-річної Валерії, яку знайшли мертвою у Німеччині, поділився криком душі

Без рубрики

Український військовослужбовець Роман, батько зниклої у Німеччині 9-річної дівчинки Валерії, сподівається, що його донька все ще жива. Він не бачив дитину протягом двох років і сподівався побачити її цього літа.

Роман все ще знаходиться в Україні, хоча командування ЗСУ у зв’язку з інформацією про зникнення його доньки надало військовому відпустку та дозвіл виїхати за кордон. Це справа часу, і за декілька днів Роман буде у німецькому Дебельні.

“Я впевнений, що вона жива. Я два роки бачив своїх дітей лише через екран телефону”, – розповів батько дівчинки.

За словами Романа, колишня дружина обіцяла привезти Валерію в Україну, коли почнуться канікули. Взагалі Роман здивований поведінкою колишньої дружини, яка відправляла дитину одну до школи і за наявністю двох телефонів та смарт-годинника не дозволяла донькі брати їх до школи.

У Німеччині знайшли мертвою 9-річну Валерію. Тіло дитини знайшли в лісі за три кілометри від її будинку в Дебельні. Попередьно, причиною смерті стало вбивство. Поліція вже зв’язалась з Романом, проте він не вірить у смерть доньки.

“В поліції сказали, що знайшли когось. Але я відчуваю, що це не вона, сподіваюсь, що вона жива”, – каже Роман.

За його словами, у його колишньої дружини були “дуже погані стосунки з Лерою”.

“Мені здається, вона заважала мамі будувати нове життя”, – вважає Роман.

“У нас є ще молодша донька, і вона зараз знаходиться з колишньою дружиною, і я вважаю, що це ненадійно. Я сподіваюсь, що поверну обох доньок додому, але поки не знаю, як це зробити правильно”, – додав батько дівчинки.

Залишити відповідь