Сумно…Була доброю людиною…Вона була іконою стилю для цілих п0колінь:рапт0во не стал0 легенда рної актриси та дизайнера

Без рубрики

Фон Фюрстенберг на родився в Римі в 1940 році в сім’ї принца Тассіло цу Фюрстен берга та Клари Аньєллі.

Світська левиця, актриса та ди зайнерка Іра фон Фю рстенберг померла у віці 83 років в Італії, пові домляє “WWD”.

Вона увійшла у світ мод елювання у віці 13 років та пізніше співпрац ювала з відомими модними брендами, такими як Valentino. Вона також зайнялася дизайном ювелірних виробів, допомагаючи Карлу Лагерфельду. Примітно, що її невісткою була модельєрка Діана фон Фюрстенберг, одружена з молодшим братом Іри Егоном.

У середині 1950-х років фон Фюрстенберг вий шла заміж за принца Альфонсо Гогенлое-Лангенбурзького у віці 15 років, і шлюб тривав п’ять років. Її другим чоловіком став бразильський промисловець Франсіско Піньятарі.

Іра фон Фюрстенберг

У 1960-ті роки фон Фюрстенберг почав кар’єру в кіно, зня вшись у таких фільмах, як «Я вбив Распутіна», «Незрівнянний», «Таємниця в золотих панчохах» та «Італійське каприччіо».

У фільмі «Фанфан-Тюльпан» вона співпра цювала з такими відомими особистостями, як продюсер Діно де Лаурентіс та лауреат кінофестивалю Канна режисер Крістіан-Жак. У 1973 році вона знялася у вестерні «Друзі» разом із легендарними акторами Франко Неро та Ентоні Куїном. Багатогранне життя фон Фюрстенберг вкл ючало її ролі у світі моди, кіно та вищому суспільстві.

Залишити відповідь