В Одесі пол1ція перев1ряла, чи займа лися її патру льні груп0вим се кс0м на викл ику

Без рубрики

В Одесі поліція перевіряла, чи займалися її патрульні груповим сексом на виклику
Патрульна поліція Одеси / Фото: bastion.tv

У поліції розп овіли сайту ТСН.ua, що ж тієї січне вої ночі сталося насп равді.

Протягом декількох днів у соцме режах низка користувачів поширили дописи про те, що в Одесі начебто сталася скандальна історія за участю патрульних поліцейських. Стиль, у якому був написаний допис, викл икав певні сумніви в достовірності цієї інформації, але під цими дописами почали з’являтися десятки коментарів людей, які вважають, що викла дена історія є правдивою.

За сло вами авторів допису, одеські патрульні приїхали на виклик щодо порушення тиші в нічний час.

“У квартирі дівчина з шістьма іншими подругами святку вала день народження. Після годинної розмови у квартирі поліцейські поїхали за алкоголем на АЗС, потім вис тавили режим “перерва”, повернулися до квартири і зайнялися груповим сексом, що зняла одна з бодикамер поліцейських, яка випадково увімкн улася під час статевого акту”, – стверджує автор допису.

В Управлінні патрульної поліції Одещини сайту ТСН.ua проко ментували цю ситуацію.

“У цій інформації (опублікованій у соцмережах – ред.) дуже багато надуманого. Фантазії – вони такі. Виклик до квартири, де шуміли – був. Хлопці виходили на перерву вночі. Це передбачено під час несення служби. Але щодо інших ситуацій, в яких начебто б рали участь поліцейські – це не підтвердилося. Проводиться службове розслідування і цим питанням займаються додатково наші служби”, – розповіла ТСН.ua речниця одеських патр ульних Алла Марченко.

Також Марченко уточнила, що цей виклик був ще в січні. “Але знову це починає людей цікавити. Мабуть, їм нічим більше турб уватися”, – резюмувала поліцейська.

Залишити відповідь