Яке лих0…18-річна донька Олі Полякової потр апила до лікарні..мати в сльозах звернулася до українців…

Без рубрики

18-річна донька Олі Полякової потрапила до лікарні
Маша Полякова

Нині Маша переб уває в лікарняній палаті.

Українська співачка Оля Полякова розпо віла, що її старша донька Маша потрап ила до лікарні.

Новинами виконавиця поділи лася у своєму Instagram. Полякова опублікувала кадри, на яких зображена її 18-річна донька на лікарняному ліжку.

“Маша Полякова в лікарні. Тобі не наб ридло, доцю? Мені набридло дуже силь но вже! Може, будемо голову вмикати?” – звернулася до доньки артистка.

Маша Полякова / © instagram.com/polyakovamusic
Маша Полякова / Фото: instagram.com/polyakovamusic

Оля Полякова не стала говорити, що сталося і чому Маша опин илася в лікарні. Утім, співачка натякнула, що її донька сама є причиною того, що в неї проблеми зі здоров’ям.

Полякова закл икала Машу та всіх інших дітей її віку бути обережними і з молоду берегти себе. Співачка наголосила, що не треба харчуватися шкідливою їжею, а також зловживати випивкою.

Оля Полякова / © instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова / Фото: instagram.com/polyakovamusic

“Я хочу зараз звернутися до своєї доньки Марії і до всіх дітей дор ослого віку, які думають, що вони безсмертні, що вони вже дорослі достатньо, що вони можуть робити, що завгодно…Я хочу вам сказати, що людський організм і тіло – воно крихке. Треба про себе думати. Бо здається, що з’їсти якусь дурню – нічого страш ного, вип’єш зайвого – нічого страшного. Це може погано закінчитися! Молоді люди, думайте головою про свою здоров’я, бо це може привести вас в кращому випадку просто до ліка рняної палати, а в гіршому – не буду казати куди”, – різко висловилася виконавиця.

Залишити відповідь