Пом”яніть!Боєць ЗСУ врятував 130 життів українців…“Пам’ятайте про нього та про всіх героїв”

Без рубрики

Під час евакуації людей із Херсона загинув військовий Володимир Кавуліч. Він був бійцем та начальником координаційного штабу добровольчого формування “Феміда” у складі 124 бригади ТРО.

Про це повідомила його дружина Анастасія на своїй сторінці Facebook.  today.politeka.net

Після початку повномасштабного вторгнення став до лав Добровольчого батальйону “Феміда-Чорнобаївка”, а також був начальником координаційного штабу батальйону. Крім того, брав участь у звільненні Херсона та області.

Коли р0сіяни висадили в повітря Каховську ГЕС, вони з побратимами організували рятувальну операцію зі збереження життів цивільного населення і тварин, які постраждали внаслідок техногенної катастрофи. Евакуювали їх, а тим часом не припинялися обстріли.

Під керівництвом Володимира Кавуліча було врятовано понад 130 херсонців. Вчора, коли бійці вирушали на допомогу жителям Херсонщини, їхній човен потрапив у сильну течію, разом із Вовою загинув його побратим “Південь”.

“Жодними словами не передати те, яку він мав добру, світлу і відкриту душу. А також – сильний характер і сміливу вдачу. Він був українцем, громадянином, патріотом і націоналістом. Воїном і захисником. Який все своє життя любив Україну, боровся за краще майбутнє для неї і загинув, захищаючи людей. Памʼятайте про нього і про всіх героїв, які полягли за Україну “, – написала дружина загиблого Героя

Залишити відповідь