Недавно мій чоловік поїхав у відрядження – вперше за 54 роки я відчула справжнє задоволення від життя!Зараз жити значно легше – у мене є я, а про себе подбати я точно зможу. Для чоловіка я також все життя була лише прислугою, останнім часом він взагалі приходив додому, щоб поїсти і поспати. Зараз я розумію, що в нас різні погляди на життя, інтереси, навіть не маємо про що поговорити. Як Ви вважаєте, чи з часом захочеться мені знов мати сім’ю? 

Без рубрики

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https%3A%2F%2Fposhepky.com%2Fnedavno-mij-cholovik-poyihav-u-vidryadzhennya-vpershe-za-54-roky-ya-vidchula-spravzhnye-zadovolennya-vid-zhyttya%2F%3F?utm_medium=fb_rek&layout=button&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Хочу поділитися з вами своєю історією… Мені нещодавно виповнилося 54 роки, і я розлучилася зі своїм чоловіком. Ніхто не може зрозуміти мого вчинку, адже йде до старості, як це я можу залишитися самотньою. Подруги радили мені не робити такої “дурниці”, однак я просто припинила з ними спілкуватися. Ось такі кардинальні зміни відбулися в моєму житті. 

Все життя була комусь чимось зобов’язана і лише нещодавно я зрозуміла, що вільна і незалежна… Мені цього хотілося вже давно: діти, родичі, чоловік, друзі, колеги – вони завжди щось хотіли від мене. Я все життя розв’язувала чужі проблеми, а на себе просто не вистачало і хвилини. Спершу припинила допомагати подругам, вони ніколи не питали, як у мене справи, натомість я змушена була годинами вислухувати їхні пусті плітки. Діти вже дорослі, і я зрозуміла, що хочу бути одна. Для щастя мені не потрібен хтось, до того всім людям, які мене оточують – начхати просто на моє життя. Як я шкодую про те, що не усвідомила це раніше.

Зараз жити значно легше – у мене є я, а про себе подбати я точно зможу. Для чоловіка я також все життя була лише прислугою, останнім часом він взагалі приходив додому, щоб поїсти і поспати. Зараз я розумію, що в нас різні погляди на життя, інтереси, навіть не маємо про що поговорити. 

Одного разу його відправили у відрядження і ці дні стали для мене справжнім задоволенням – наодинці дійсно відчуваю себе комфортно. На самоті спокійно, я можу подивитися серіал, почитати книгу, можу реготати у весь голос, або ж плакати – і не думати про те, як це сприйме оточення. Не потрібно витрачати особистий час для приготування розкішної вечері, адже харчуюся тим, що хочу і коли хочу. Зараз я дійсно віднайшла внутрішню гармонію, посміхаюся без приводу, відчуваю себе щасливою.

Мені не потрібно іти з подругами на піцу в кафе, адже я готую значно смачніше. Не потрібно іти до когось на день народження й витрачати кошти на подарунки – краще зробити приємне щось собі. Чоловік в мене часто спускав кошти то на дітей, то на всякий непотрібний мотлох, а я люблю заощаджувати. Без непотрібних дрібниць можу собі навіть дозволити поїздку на море. 

От моя колишня подруга до всіх телефонує, вітає з усіма святами, ходить в гості – а позаочі лише обговорює, перемиває кістки – от навіщо бути такою нещирою?

Я впевнена, що самотність – це прекрасно.  Якщо ще двадцять років тому я хотіла компаній та веселощів, то зараз хочу просто спокою і просто жити для себе. Як Ви вважаєте, чи з часом захочеться мені знов мати сім’ю? 

Залишити відповідь