Коли читала в фейсбуці історії про подружні зради, сповіді чоловіків, які йшли на такий гріх —нещодавно навіть подумати не могла, що і зі мною таке станеться. Після того, як Степан в усьому зізнався, я хотіла одразу ж зібрати свої речі і піти, але мені різко стало погано. Здоров’я подавало мені чіткі сигнали про мою вагітність. Куди вже мала подітися?!Змирилася з тим, що все життя проживу зі зрадником, але потім сталося те, чого я очікувала найменше…дайте мені пораду

Без рубрики

– Думаєш, мене на двох не вистачить? – спитав чоловік після того, як зізнався у зраді…

Марія ще два місяці тому одружилася зі Степаном. Вона покохала його з першого погляду, тому взагалі не мала сумнівів щодо власного вибору. Нещодавно Марія дізналася дві новини: вона чекає дитину, й разом з тим відкрилася жахлива правда — Степан їй зраджує.

Жінка довго не могла прийти до тями. Вона обдумувала, чому чоловік так з нею вчинив, адже вони от тільки одружилися. Саме зараз мав бути цей солодкий період життя після весілля. Вона думала, що у неї буде ідеальна сім’я, однак життя внесло власні корективи. Одного вечора жінка все-таки наважилася серйозно поговорити з чоловіком. 

Степана зовсім не засмутив та навіть не вразив той факт,  що дружина знає про його зраду. Йому просто було байдуже.

– Навіщо тоді одружився зі мною? – відкрито запитала вона Степана.

– Я, як і ти підневільний! Я ще до тебе зустрічався з вдовою, але батькам вона не подобалася, то вони й вирішили одружити мене на тобі. А, тобі шкода, чи що? Вистачить на двох!

Після таких слів жінка розчарувалася в Степанові, й вони стали зовсім чужими людьми, хоч і жили під одним дахом.

Свекруха запідозрила щось не те, але відреагувала своєрідно:  

– Не бери дурних думок до голови, тримайся чоловіка і працюй. 

Молода жінка не знала, як їй жити далі, а на плечах лежала турбота про домашніх тварин: нагодувати худобу і подоїти корову. Полити город, при чому жінка носила воду аж від криниці, яка була посеред вулиці.

Свекруха продовжувала навантажувати невістку роботою, та й характер важкий у неї був. Але й Марія не признавалася, що чекає дитину. 

Приїхав батько Марії до свекрів навідати доньку й побачив, як вона змінилася: 

– Що ж ти так схудла? Хворієш чи що? Нам нічого не розповідаєш, як тобі після заміжжя…

Тоді Марія розплакалася й все розповіла. Батько ж довго не думав і сказав: 

– Поїхали, донечко, додому!

В жінки вперше з’явилася посмішка на обличчі за цей довгий час. Вона відчула полегшення і зрозуміла, що справжньою опорою в житті став батько.

Як би ви вчинили на місці Марії?

Залишити відповідь