В день народження вирішила зробити собі свято і відважилася на важливий крок у нашій сім’ї -нещодавно я пішла геть від чоловіка. Тепер не буду чути ці нест ерпні слова: «Ти жінка і повинна займатися хатніми справами” або ж “Кухня – це не чоловіча територія”..Зібрала речі від Олександра, його останній вчинок розст авив всі крапки. Тепер не жалію тільки про одне – що не пішла від нього раніше!як вам моє рішення?

Без рубрики

Зібрала речі від Олександра, його останній вчинок розставив всі крапки. Тепер не жалію тільки про одне – що не пішла від нього раніше!

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/zibrala-rechi-vid-oleksandra-jogo-ostannij-vchynok-rozstavyv-vsi-krapky-teper-ne-zhaliyu-tilky-pro-odne-shho-ne-pishla-vid-nogo-ranishe/?utm_medium=fb_rek&layout=button&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Мене звуть Маргарита, мені 40 років, і сьогодні розповім свою історію, яка можливо, когось надихне моєю рішучістю. Ми з Олександром прожили разом у шлюбі 11 років. Спочатку це була шалена любов, гарячі стосунки, вечірки, поїздки на відпочинок. Я справді відчувала себе щасливою і думала, що це кохання на все життя. Коли Олександр зробив мені пропозицію руки і серця, я, звичайно, погодилася, оскільки це було взаємно.

Ми стали жити разом в орендованій квартирі, але в ході побуту наше кохання по трохи згасало. Олександр ігнорував мої слова щодо будь-якої роботи по дому. Мене звичайно ж як будь-яку жінку це сердило, але, я терпіла, бо любила його.

Натомість мій чоловік мало приділяв мені уваги, любив посидіти в телефоні і довше поспати, на роботу їхав о 11-й годині ранку, ніколи нікуди не поспішаючи. По дорозі встигав випити кави з друзями, а ввечері приїжджав пізно близько 12 години ночі.

Старався тихо зайти, щоб я не кричала, поїсти вечерю залишити все розкидано і лягти спати, а вранці чекав на порядок та смачний сніданок. Таке життя, я терпіла 11 років, одного дня зрозуміла, що я ж не служниця, не рабиня і теж заслуговую на нормальний ритм життя.

\

Останньою краплею було моє народження, коли Саша з пивом в руках прийшов додому о 12 годині вечора та за 5хв. зробив  в хаті  бардак. Тоді, я не витримала і сказала:

–  Саша, ти що собі дозволяєш? Ти маєш повагу до мене?! У мене сьогодні день народження, а ти навіть не згадав! Міг би хоча би квіти подарувати, чи цукерки принести!

– Подумаєш, свято велике, буду на тебе тратитись. Мені машину потрібно ремонтувати, краще запчастину куплю. Зараз квіти коштують як грам золота.

–  Що? Ти жалієш на мене кошти?

– Слухай, відчепися. Мені не до тебе. Я хочу новини подивитися. Ти б краще мені вечерю приготувала, я голодний, як вовк!

– Саша, якою бридкою людиною ти став! Дивлюся на тебе і не розумію, як могла вийти за тебе заміж. Ти постійно ведеш себе як свиня: по квартирі, розкидані твої речі, на столі постійний бардак. Посуд ти ще ні разу не помив, не говорячи вже про прибирання… Мене дістало все це!!!

– Ти жінка! Ти й займайся! Домашнє хазяйство – це не чоловіча справа. Знаєш, ти мене давно не цікавиш. Мені навіть додому не хочеться йти, бо ти постійно скандалиш, все тобі не так!

Після того, як чоловік пішов спати, я вирішила поставити крапку в наших відносинах. Зібрала свої речі, замовила таксі і залишила записку на столі “дякую за досвід, зустрінемось в суді!”.

Тепер відчуваю легкість, як будь-то камінь з душі зійшов. Живу для себе, маю улюблену роботу, вишиваю, відпочиваю з друзями і займаюсь собою ходжу на пілатес, в басейн, вже скинула декілька кг…

Я повністю щаслива своїм вибором, а чоловік зрозумів свої помилки, але вже пізно. Тепер я можу зробити висновок, що для багатьох жінок розлучення може стати ключем до нового життя, про яке вони завжди мріяли.

Залишити відповідь