Виховання дитини – дуже суб’єктивне питання, і у кожного своє бачення як правильно. Та є люди, які зну щаючись виховують. Такою є моя свекруха. Чоловік і досі пам’ятає її методи. Тому нещодавно після народження доньки наше рішення про роль свекрухи в житті онуки було катег оричним. Катерині Сергіївні це буде не сподобалось і вона почала робити жахливі речі.

Без рубрики

Свекруха направляє до нас соціальні служби та поліцію, а все через те, що ми відмовили їй у вихованні онуки.

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/svekruha-napravlyaye-do-nas-sotsialni-sluzhby-ta-politsiyu-a-vse-cherez-te-shho-my-vidmovyly-yij-u-vyhovanni-onuky/?utm_medium=fb_rek&layout=button&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Чоловік не підпускає свою маму до нашої дитини, бо добре пам’ятає про її методи виховання.

Олег не раз мені жалівся, що його мама диктатор у вихованні, не раз його била, та запалювалась з пів слова. Тому, коли у нас народилась донька, він був категоричним.

– Не треба, щоб моя дитина пережила те, що і я. Зі свого дитинства пам’ятаю лише образи та сльози, бо мама лупцювала за кожну провину. – Говорив Олег.

Катерина Сергіївна дуже власна жінка і звикла, щоб усе було так як вона скаже. Чоловік часто розповідав історії як мама навчала його всього через образи та крики.

Свекруха могла набити сина лише тому, що він одягнувся не так швидко, як вона хотіла, коли йому було лише 4.

Коли Олег навчався в школі, Катерина Сергіївна змушувала його переписувати усі зошити, коли побачила хоч маленьку пляму від ручки або помилку.

Найбільше мені запам’яталась історія, коли Олег не міг написати літеру «к» у початкових класах і його мама змусила писати цю літеру в зошиті на 24 аркуші, списавши весь зошит. При цьому, якщо у нього не виходило била по руках та обзивала.

Вона могла прилюдно його набити на облаяти, коли була не в настрої.

Таких історій багато. Я не розумію таких батьків, особливо мам. Тим більше, що це її єдиний син.

Після таких історій, я не лишаю доньку на одинці зі свекрухою, бо хвилююсь за її фізичне та психологічне здоров’я. Катерина Сергіївна дуже ображається з цього приводу. Всі сусіди та родичі вважають нас жахливими батьками, бо обмежуємо спілкування онуки з бабусею.

Вчора свекруха прийшла і зчинила справжній скандал.

– Ви чого не даєте мені побути на одинці з онукою? Що ви собі навигадували? – Кричала Катерина Сергіївна.

– Мамо, ти сама знаєш причину. – Відповів чоловік. – Я добре пам’ятаю твої методи виховання.

– Та я…. Завдяки мені ти виріс тим, ким є. Моє виховання тебе зробило справжнім чоловіком, а не розмазнею.

– Лупцювати та обзивати дитину – це знущання, а не виховання. Подякуй, що після такого дитинства з тобою я взагалі дозволив тобі бути в нашому житті.

– Ви обоє дурні і нічого не тямите. Я заберу онуку та догляну її сама, без таких немічних батьків, як ви.

Немічними Катерина Сергіївна нас вважає, бо ми не б’ємо свою дитину.

Живемо ми окремо у своїй квартирі, чоловік має гарну зарплату, а я ще досі в декреті, хоч доньці вже 4,5 роки.

Після тієї розмови свекруха до нас направляла соціальні служби, щоб перевірили як ми живемо, і в поліцію зверталась, бо ми, ніби, ображаємо доньку. Не знаю, чого вона хоче досягти такими діями? Та дитину ми їй не віддамо й спілкуватись вони не будуть після такого.

Як приструнити свекруху, аби відчепилась від нас? Хто був у схожій ситуації?

Залишити відповідь