– Мамо, розкажи, як плов варити? – На вечір вчора подзвонив мій 28-річний син, який, до слова, має дружину. Я все пояснила, а тоді поїхала до нього на плов. Невістка як мене побачила, гримнула дверми й в кімнаті зачинилась. А тоді вийшла і почала на всю хату кричати й мене звинувачувати!

Без рубрики

– Не купиш новий телефон – готуй собі самий. І про інтим теж не проси! – Коли син розказав, як невістка поводиться, я мало не впала

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/ne-kupysh-novyj-telefon-gotuj-sobi-samyj-i-pro-intym-tezh-ne-prosy-koly-syn-rozkazav-yak-nevistka-povodytsya-ya-malo-ne-vpala/?utm_medium=fb_rek&layout=button&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Приїхав днями до мене мій син, такий засмучений, лиця нема. Він хоч і дорослий вже, 28 років, та серце мені за нього однаково болить, моя ж дитина!

– Що сталось? Якісь проблеми?

 – Я знав, що в шлюбі проблеми можуть бути! Та зовсім не так собі все уявляв.

 – Щось з Тетяною?

 – Посварились дуже. Мамо, я голодний, може щось маєш?

 – Так, звісно, котлетки є і картопелька.

 – Боже, я про це мріяв!

 – А що дружина зовсім не готує?

 – Ех, мамо, не знаю, що тобі казати. Вона мене шантажує?

 – Як так? 

 – Сказала, що як не куплю їй новий смартфон за 70 тисяч гривень, то не готуватиме. Навіть в інтимі мені відмовляє! Каже – хочеш дружину – утримуй її. Та хіба так воно має бути? А як же любов? Ну не можу я зараз в борги залізти через її телефон! 

Як мені в грудях защемило. Руслан такий хороший в мене. Працює, заробляє гарно. Йому на роботі 30 тисяч на місяць платять. Самотужки квартиру орендує. Та чи заслуговує він на таке ставлення?

 – Послухай сину, а ти більше не принижуйся, не проси в неї нічого. І самий свої чоловічі обов’язки не виконуй.

 – Тобто?

 – Нічого не ремонтуй, по господарству їй не допомагай і грошей в хату не принось.

 – Та як так? А що вона їстиме?

 – От що хоче. Ти до мене приходь. А хочеш, я навчу тебе щось готувати. Лиш вари тільки на себе, їй не давай. Ти мусиш її провчити.

 – Та вона взагалі мене покине тоді!

 – Покине? Значить не потрібен їй ти! Повір, знайдеш кращу, котра цінуватиме.

Минуло кілька днів. Якось син мені подзвонив на вечір:

 – Мамо, а як ти плов вариш? Розкажи послідовність!

Я все розповіла. За годину син знову подзвонив:

 – Так смачно вийшло! Приїжджай в гості – пригощу!

Мені й справді плову захотілося. Зібралась і поїхала. Руслан гарно стіл накрив, ще й салат зробив. Ми смачно поїли, невістки вдома не було. А коли вона прийшла й побачила, як син миє за нами посуд, навіть не привіталась, а пішла і зачинилась в кімнаті.

– І у вас так постійно?

 – Так. Вона чекає, що я зламаюсь.

 – А ти що?

 – Знаєш, мамо, я вже й не хочу нічого. Зрозумів, що і самий зможу. А як того телефона не купувати, то можна взагалі зодня в дорогих ресторанах обідати.

Вочевидь, невістка те почула, вийшла й почала кричати:

 – Я знала, що то все ваша робота! Хоче життя нам зруйнувати? 

 – Та ні, із цим ти сама справляєшся!

 І тут втрутився Руслан.

 – Яке ти маєш право на мою маму кричати? Ану, геть звідси! Нехай дурні тебе таку царицю терплять! 

Такого я не чекала. Я все боялась, що син згодом пошкодує. Та він лише подякував. А через пів року після розлучення зустрів прекрасну дівчину Софію. Зараз вони разом і я дуже щаслива. Не дарма були всі ті випробовування. А ви як гадаєте, чи має право жінка так поводитися? Чи можна шантажувати чоловіка інтимом і приготуванням їжі, аби подарунки отримати?

Залишити відповідь