Мама на старості років геть розум втра тила. Здала в оренду свою квартиру, доклала туди кілька тисяч із заощаджень і давай по світу їздити.Коли дітей немає з ким залишити, як ми з чоловіком на роботі, то просила і сусідів, і няню наймали, а мамі, хоч би що. Я в ш0ці не раз із нею говорила і просила, щоб вона обдумалась й почала жити і робити те, що й інші бабусі. Онуки її вже й забули, як вона виглядає. Коли я вирішила з мамою про це поговорити, вона мені таке заявила, що я її тепер і бачити не хочу. Те ж мені принцеса. Що було далі розказала у коментарях..

Без рубрики

Мама на старості років геть розум втратила. Здала в оренду свою квартиру, доклала туди кілька тисяч із заощаджень і давай по світу їздити.

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/mama-na-starosti-rokiv-get-rozum-vtratyla-zdala-v-orendu-svoyu-kvartyru-doklala-tudy-kilka-tysyach-iz-zaoshhadzhen-i-davaj-po-svitu-yizdyty/?utm_medium=fb_rek&layout=button&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Мама на старості років геть розум втратила. Здала в оренду свою квартиру, доклала туди кілька тисяч із заощаджень і давай по світу їздит. Вона ж пенсіонерка й хоче для себе пожити.

Мама виховала мене добре. Дала мені гідну освіту, одягала та ростила сама, тата я ніколи не знала. Вона важко працювала, щоб я мала все необхідне, я їй за це вдячна. Була і продавчинею, і сторожем, і підлогу мила. Все це робила одночасно. Могла працювати вдень на заводі, а вночі сторожувати. Тепер же мама вирішила жити у своє задоволення.

Справа в тому, що мої свекри нам із чоловіком допомагають чим можуть – і фінансово, і дітей доглядають, і продуктами. Моя ж мама нічим не допомагає, а їздить світом. Того року була в Єгипті, ще у Туреччині, Іспанії. А це зібралась туром до Німеччини та Польщі. Постійно публікує фото з відпочинку у фейсбуці, ніби знущається.

Коли дітей немає з ким залишити, як ми з чоловіком на роботі, то просила і сусідів, і няню наймали, а мамі, хоч би що. Я не раз із нею говорила і просила, щоб вона обдумалась й почала жити і робити те, що й інші бабусі. Онуки її вже й забули, як вона виглядає.

–  Я за своє життя заслужила відпочити нарешті, а не працювати. Хочу світ побачити. Щодо онуків, то ваші діти – ви їх і глядіть. Я іноді навідуватимусь – заявляє мені мама.

З чоловіком та свекрами через неї я постійно сварюсь. 

– Чому мої батьки нам допомагають, а твоя мама по курортах їздить? – питає Антон.

– Могла б і вам квартиру віддати, щоб жили чи розміняти її на дві однокімнатні – вчить свекруха.

Та моя мама все спирає на те, що вона все життя важко працювала, а тепер хоче відпочивати. В перервах між своїми поїздками, мама живе на дачі в селі. Це будинок моєї бабусі, який мама теж нам не запропонувала.

Я й сама розумію, що слова і свекрів, і чоловіка правдиві. Мені прикро, що мама про себе тільки й думає. Подруга мене заспокоює:

– Може мама чоловіка зустріне та заміж вийде. Тоді і їй добре буде, і вам.

Я ж ображаюсь на маму, що вона нам не допомагає. Не хочу і бачити її на порозі свого дому.

Хіба ж я не права? Бабуся має допомагати онукам, а не по світах блукати.

Залишити відповідь