Пр0шу ро3голосу!День назад між моїм малолітнім сином Андрієм та сусідським однолітком Михайлом виник кон флікт, що призвело до обр аз. На жаль, Михайло першим плю нув на Андрія і вдар ив його в ніс. У відповідь мій син, намагаючись захиститися, кинув камінь, внаслідок чого Михайло отри мав трав му надбрів’я.Цей інцидент бачили інші діти, які можуть це підтвердити.Люба Михайла мати -сіла в автомобіль і почала їхати на всіх парах по щебеневій дорозі, зупиняючись лише за півметра від мого сина,будь-ласка дайте пораду що робити мені?

Без рубрики

Світлана Негрич  ·

Шановні, хочу поділитися серйозним інцидентом, який стався з нашою сімʼєю та сімʼєю Семенюк, і сподіваюся, на нього звернуть увагу.

Нещодавно між моїм малолітнім сином Андрієм та сусідським однолітком Михайлом виник конфлікт. Хлопці сперечалися, що призвело до образ. На жаль, Михайло першим плюнув на Андрія і вдарив його в ніс. У відповідь мій син, намагаючись захиститися, кинув камінь, внаслідок чого Михайло отримав травму надбрів’я. Я дуже шкодую про це і планую провести виховну бесіду з Андрієм.

Однак, ситуація погіршилася, коли Люба, мати Михайла, зателефонувала мені і почала кричати, не давши можливості відповісти. Дізнавшись, що нас немає вдома, вона вирішила самостійно чинити розправу над моїм сином. Вийшовши на вулицю, вона викрикувала погрози на адресу Андрія, а потім почала його бити по спині та обличчю, поки дитина не вирвалася та не втекла. Цей інцидент бачили інші діти, які можуть це підтвердити.

Але на цьому все не закінчилося. Люба сіла в автомобіль і почала їхати на всіх парах по щебеневій дорозі, зупиняючись лише за півметра від мого сина, так що з-під коліс летіли камінці. Таким чином, вона намагалася залякати Андрія в присутності свого сина.

Хочу підкреслити, що Людмила є викладачем 17-го ліцею, і така неадекватна поведінка насторожує щодо її впливу на інших дітей.

Я звернулася до правоохоронних органів, які вже ознайомлені з цією ситуацією. Та прошу надати розголос, цій справі адже ніхто не має права бити та погрожувати чужим дітям.

Дякую за увагу.

Залишити відповідь