Моя Софія зібралась заміж за старшого чоловіка і навіть навчання хоче кинути. Не знаю, як маю зупинити дочку.Господи помилуй” – перша була думка про майбутнього зятя. А моя Софія аж світилася від щастя, коли розповідала про Бориса. То ще пів бі ди, а коли я побачила ті фото – то аж дар мови втратила. Як моя кохана донечка такого муженька знайшла? Видно, що робить велику помилку!порадьте що робити?

Без рубрики

Моя Софія зібралась заміж за старшого чоловіка і навіть навчання хоче кинути. Не знаю, як маю зупинити дочку

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/moya-sofiya-zibralas-zamizh-za-starshogo-cholovika-i-navit-navchannya-hoche-kynuty-ne-znayu-yak-mayu-zupynyty-dochku/?utm_medium=fb_rek&layout=button&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Я вже декілька років живу без чоловіка. Це не дивно. Все життя Андрій важко працював на будівництві. У нас двоє дітей: дочка Софія і син Олександр. Усе життя він намагався забезпечити дітям гідне майбутнє. Я теж не сиділа склавши руки.

Мій син вже одружився. Вони з дружиною переїхали до Івано-Франківська, я ж залишилась у селі з дочкою. Моя Софія ще з дитинства була балувана і не дуже хотіла помагати мені по господарству. Навіть Сашко більше любив порядок. Софія ж прийде зі школи, все порозкидає, та в телефон залізе. Вона і вчитися не дуже хотіла. Я ж сподівалась, що дочка зміниться, хоч після університету, та де там!

Коли дочка моя поступила в Прикарпатський, я почала чути про неї дивні плітки, ніби то вона зустрічається з якимось дуже дорослим чоловіком. Сама я у це не хотіла вірити. І коли дзвонила дочці, вона усе заперечувала. Та врешті, мій син побачив її на вулиці із якимось дуже старшим чоловіком. Софія навіть не привіталася з братом, просто вдала, що вона його не знає.

Нещодавно дочці виповнилось 18. Ми запросили гостей, подарували подарунки. Та раптом посеред гостини у двері хтось постукав – кур’єр передав для моєї дочки величезний букет троянд. Софія казала, що це її одногрупники скинулись на квіти, але я дочці не вірила. 

Через кілька днів мені знову подзвонив Сашко. Він бачив, як Софія цілує якогось старшого чоловіка у щічку. Сама ж дочка обіцяла, що я згодом про все довідаюсь.

На вихідні Софія приїхала додому не автобусом, а автомобілем. Чоловік, який її підвозив, галантно простяг мені руку. Ми познайомились. Вдома дочка розказала мені, що цей Борис – її наречений. Він старший на цілих дванадцять років. У нього свій бізнес. Я намагалась пояснити дочці, що Борис їй не рівня. Але дочка була налаштована серйозно!

– Мамо, я навіть вчитись не буду, Борис про все подбає! – радісно сказала вона.

– Доню, ти ж його не кохаєш. Ви геть не підходите один одному.

Як мене переконати Софію не виходити заміж і чи варто взагалі це робити? А як ви ставитесь до шлюбів із такою різницею у віці?

Залишити відповідь