Я поїхала в Туреччину. Тому бабуся на вас – поставила перед фактом свекруха. От просто взяла, зібрала валізи та кинула бабцю, як те кошенятко!А коли ми приїхали додому- то вжахнулася від побаченого!

Без рубрики

Свекруха покинула хвору бабусю та поїхала в Туреччину відпочивати. А нас навіть не попередила про таку відпустку!

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/svekruha-pokynula-hvoru-babusyu-ta-poyihala-v-turechchynu-vidpochyvaty-a-nas-navit-ne-poperedyla-pro-taku-vidpustku/?utm_medium=fb_rek&layout=button_count&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Моя свекруха – ще та егоїстка. Відколи розлучилася з чоловіком, то почала шукати пригоди на одне місце. А за виховання Олега взялася бабуся, Олена Петрівна. Вона його і з садка забирала, гуляла, водила на прогулянки.

Марія Михайлівна вирішила жити у своє задоволення. Бігала від одного мужика до іншого. Тільки от діло дальше романтичних побачень не заходило.

Коли я вже народила, то свекруху не обходили рідні онуки. Хоча ми живемо в одному місті, вона вкрай рідко заходила в гості. Мені допомагала або мама, або бабуся Олена. Хоча вона вже тоді була на пенсії, але старалася приносити правнукам якісь гостинці чи солодощі.

Зараз ми живемо окремо, а пані Марія живе з Оленою Петрівною. Ми час від часу приходимо, завозимо продукти та ліки для бабусі. Якщо треба – то можемо її на огляд до лікаря забрати. Бо хоча пані Марія працює, але всі гроші витрачає на сумочки, одяг.

Але цього разу свекруха буквально пробила дно. Вибачте, але інакше я не скажу, чесно!

Пару тижнів тому бабусі стало погано, втратила свідомість на дворі. Добре, що сусіди викликали швидку. Проблема з тиском, та й серце вже не так працює, як раніше. Все-таки бабусі 82 роки.

Тоді ми оплатили стаціонар та лікування. Але потрібен все одно догляд за бабусею. Я працюю, Олег також на роботі. Поки канікули, то відправили дітей у село до моєї мами.

І вчора дзвінок від бабусі:

– Ой, щось мене так серце прихопило.

– Так випийте ліки. А де пані Марія?

– Вона закордон поїхала у Туреччину.

Я аж втратила дар мови. На годиннику майже 12 ночі, ми швидко в машину та поїхали до бабусі. На щастя, вдома були потрібні ліки.

Але як Олег розлютився. Я його за 10 років життя таким ще ніколи не бачила. Він вийшов в іншу кімнату, але я добре чула, як чоловік викрикав:

– Як ти посміла?! Ти навіть нам нічого не сказала! Ти кинула бабусю просто як якесь кошеня!

– А що тут такого? Я попросила сусідку наглядати. І так з бабою багато мороки, а я хотіла спокійно відпочити. Тим паче, що подруга запропонувала поїхати, розвіятися…

– Який в біса відпочинок?! Мамо, та ти просто егоїстка!

Ми зібрали всі речі бабусі та перевезли до себе на квартиру. Олег взагалі зараз хоче на маму до суду подати та поділити квартиру, в якій вона живе:

– Бабуся буде під нашим наглядом. Все, це не обговорюється. Бо мама її взагалі до могили доведе. А квартиру поділимо – буде їй наука.

Я не проти, аби бабуся з нами жила, тільки за руками та ногами. Однак, такий метод помсти дуже турбує. Все-таки, це ж мама.

От не знаю, що робити. Може, відмовити чоловіка поки від такої ідеї? Аби він остаточно з мамою не посварився. І не знаю, як цей скандал переживе бабуся. Все-таки, у неї слабке серце…

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь