На третьому курсі дівчина застала Павла , як той цілувався з іншою. Ця зра да повністю виб ила ґрунт з-під ніг дівчини.Ольга кинула все і поїхала до села. Але через багато років Павло зумів знайти її та вибачатися.

Без рубрики

Ольга була студенткою ме дичного університету. Всі пророкували їй велике майбутнє, адже вона була дуже розумна. З першого курсу вона зустрічалася із хлопцем на ім’я Павло. Дівчина була сильно заkохана в молоду людину і не бачила нікого навколо, крім нього. Вона вже намалювала у своїй фантазії, як після університету вони одружаться, але в одну мить все звалилося.

На третьому курсі вона застала Павла, як той цілувався з іншою. Ця зрада повністю вибила ґрунт з-під ніг дівчини. Вона покинула університет, нічого не пояснюючи, поїхала жити до бабусі до села. Там Ольга почала працювати ме дсестрою і у своїй роботі знайшла втіху. У селі дівчину прозвали навіть ”Мати Тереза” за доброту та чуйність. Місцевий журналіст навіть написав статтю про неї, адже зараз рідко молодь вирішує влаштуватися в селі. Цю статтю побачив Павло . Він усі ці роки не забував Ольгу та розумів, що нікого краще не зустріне.

Advertisements     

Вже будучи успішним ліkарем, він поїхав в це село за своєю половинкою. Ольга була вражена його приїздом. Через стільки років їм нарешті вдалося поговорити, Павло на колінах просив її пробачити, дівчина знайшла в собі сили пробачити. Але відмовилася їхати в місто. Заради kоханої Павло покинув кар’єру та перебрався працювати ліkарем у забуте богом село.

Залишити відповідь