“А ти забула, хто тобі ремонт зробив?” Я вчора була шо кована, коли син привів до хати рієлтера. Я ж не збиралась нічого продавати!- Ми з дружиною хочемо продати нашу дачу, ось уже і покупець знайшовся! – заявив мені Ігор. Я ж пожер твувала для сина житлом у рідному Львові. А він має за ніщо мій подарунок. Тут і невістка підключилась, нагадавши про те, що носить під серцем нашого онука. Я ж не думала, що на старості опинюся перед таким вибором. Сподіваюсь на вашу підтримку.

Без рубрики

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/a-ty-zabula-hto-tobi-remont-zrobyv-ya-bula-shokovana-koly-syn-pryviv-do-haty-riyeltera-ya-zh-ne-zbyralas-nichogo-prodavaty/?utm_medium=fb_rek&layout=button&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Зараз я з чоловіком живу на дачі. Ми маємо двох синів, вони уже дорослі. Старший Матвій живе у Тернополі, а молодший Ігор у Львові. Ми маємо дачу у Стрию, вона мені від мами дісталася. Спершу ми зі Степаном жили у Львові, бо мали там роботу. А на старість переїхали на дачу, віддавши молодшому синові свою однокімнатну квартиру. Він же у відповідь пообіцяв зробити ремонт на нашій дачі. Часто приїжджав туди сім’єю і допомагав мені по господарству. Одного разу Степана вдома не було, він поїхав до друга ремонтувати машину. Син і невістка приїхали без запрошення і не самі, а з якоюсь незнайомою жінкою. Поруч ще крутився якийсь чоловік і пильно оглядав наше помешкання.

– Синку, що відбувається? – запитала я.

– Ми з дружиною хочемо продати нашу дачу, ось уже і покупець знайшовся.

Жінка, що була з ним виявилась рієлтором. І почала розповідати про принади мого дому, навіть сказала, що це вигідний район і чоловіку дуже пощастило з такою покупкою. 

– По-перше, я нічого не продаю, і по-друге, це ж не твоя дача!

– А ти забула хто тобі ремонт зробив? – перепитав син. – Та годі, мамо, ще онука свого злякаєш.

Тут і невістка нагадала про себе:

– Ірино Дмитрівно, нам затісно в однокімнатній квартирі, я вагітна.

– Ми вам цю квартиру дали для старту, а далі самі думайте, як розширюватись чи ти гадав, що прийдеш на все готове?

Я виставила за двері цих псевдо покупців і власників мого житла. Сама ж була шокована такою поведінкою сина. Хіба я не так його виховала? Треба вміти самому давати собі раду, а не чекати підтримки з боку батьків. Ігор на мене дуже образився і на вихідні перестав приїжджати в гості. Боюсь, що навіть не побачу рідного онука чи онучку. Але не розумію, на що він розраховує?

Залишити відповідь