Хіба нормальний чоловік візьме собі жінку з дитиною? То ж як себе треба не поважати, ви мені скажіть?!

Без рубрики

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/hiba-normalnyj-cholovik-vizme-sobi-zhinku-z-dytynoyu-to-zh-yak-sebe-treba-ne-povazhaty-vy-meni-skazhit/?utm_medium=fb_rek&layout=button_count&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

 – Жінка з дітьми — табу! Краще самому померти, ніж терпіти чуже? І ти зрозумій — завжди десь поруч буде тато тієї дитини! Третій у вашому подружжі!

 Це роздуми мого кума Ігоря. Йому 39 років і він досі самотній. Жодного разу не був одружений. А зараз усі вільні дівчата або розлучені, або надто молоді. Та кум у своїх судженнях непохитний.

 – Ігоре, і що, якщо жінка мала невдалий шлюб і вимушена виховувати дитину самотужки, то вона вже бракована? Нікому не потрібна?

 – Та ні. Просто не треба очікувати, що нормальний чоловік візьме жінку з дітьми. 

 – А нормальний це який?

 – Успішний, перспективний, який не має шкідливих звичок.

 – І ти саме такий? Тому чекаєш свою принцесу?

 – А чом би й ні?

Дивно мені було все це чути. Адже Ігор — далеко не ідеал, ще й з віком перетворився на прискіпливого зануду. Все йому завжди не так. Та й заробляє він не так вже багато, квартира від батьків залишилася. 

Та найбільше мене дивує, що таких чоловіків чимало. І разом з тим вони вважають, що чоловік з дитиною — цілком пристойна партія. Адже те, що він піклується про дитину свідчить про його надійність.

Саме через такі ідеї чимало жінок потерпають від поганих чоловіків, адже переконані, що вони не потрібні нікому з дітьми.

Як часто матері чують фразу “Ну і йди собі! Ніхто тебе з дітьми вже не візьме!”?

Це навіювання, яке позбавляє свободи й віри у власні сили, нав’язує мільйон комплексів. Врешті дівчата поспішають заміж, аби тільки вийти, не цінуючи себе. 

А жінки з дітьми погоджуються на шлюб з першим ліпшим, щиро вірячи, що знайти кращого не вдасться. А найгірше, що деякі матері покидають своїх малят, залишаючи їх на бабусь, аби лише мати цінність на цьому цинічному ринку.

Виникає одне питання: “А як же кохання?”

А ви що думаєте про все це? Справжній чоловік одружиться із жінкою з дитиною? Взагалі варто це робити? Чи Ігор правий?

Ця розповідь заснована на правдивій історії, якою поділився наш читач. Будь-яка схожість з реальними назвами чи місцями є випадковістю. Усі фото в статті є ілюстративними.

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь