Ви таког о точно не бачили!Супер!Сусід просив пляшки порожні пластикові віддавати йому. Коли увиді ла навіщо, почала і собі їх збирати

Без рубрики

Цей метод дозволить вам перетворити звичайні пластикові пляшки на вишукану прикрасу для вашого саду чи будинку! Дотримуйтесь цих простих кроків, щоб створити унікальне підвісне кашпо, яке додасть родзинку вашому простору.

Перетворення пластикових пляшок

Спочатку зніміть усі наклейки з пляшок і ретельно очистіть їхню поверхню. Потім використовуйте ніж, щоб відрізати верхню частину кожної 1,5-літрової пляшки разом із шийкою. Акуратно праскою обробіть краї зрізів, щоб усунути гостроту.

Створення конструкції

З’єднайте між собою 13 горловин пляшок, скріплюючи їх степлером, утворюючи коло. З товстого дроту сформуйте кільце, закріпивши його кінці тоншим дротом. Прикріпіть це кільце до горловини, використовуючи кабельні стяжки.

Продовжуйте додавати горловини, формуючи напівсферичну структуру та закріплюючи нові шари додатковими кільцями із дроту. Переконайтеся, що вся конструкція щільно заповнена та стійка, закріпивши внутрішні частини пляшок додатковими дротяними петлями.

Прикраса вашої підвісної конструкції

Тепер найтворчіша частина — декор. Пофарбуйте всю конструкцію використовуючи фарбу з балончика і після висихання фарби покрийте лаком для додаткового захисту. Закріпіть на верхньому кільці три рівномірно розподілені відрізки мотузки або шнура за допомогою кабельних стяжок.

Поверніть місце кришки пляшок. Всередину конструкції помістіть половинку пакету для сміття з дренажними отворами, прорізаними ножицями, і наповніть його родючим грунтом.

Підвішіть ваше кашпо на відкритому повітрі, посадіть у нього квіти і рясно полийте. Ваші підвісні кашпо, особливо з петуніями або іншими квітами, що утворять пишні кулі, виглядатимуть фантастично.

Ця творча ідея з пляшок обов’язково стане окрасою вашого саду, додаючи йому неповторний шарм та стиль.

Залишити відповідь