Мeнe дocuть чacтo дpaтyвaлo, чoмy бiжeнцям дicтaєтьcя вce i oдpaзy? І вuплaтu, i oдяг, бeзкoштoвнa їжa, нaвiть жuтлo! A зa кopдoнoм взaгaлi вce нa xaлявy!Oднaк, нeщoдaвнo я мaлa poзмoвy з oднoю жiнкoю з Мapiyпoля. І змiнuлa cвoю дyмкy. Як я пoмuлялacя – вu нaвiть нe yявляєтe. Бo пicля її poзпoвiдi я плaкaлa!То чому ж переселенцям все дістається за “дякую”?

Без рубрики

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/to-chomu-zh-pereselentsyam-vse-distayetsya-za-dyakuyu/?utm_medium=fb_rek&layout=button_count&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Команда “Пошепки” натрапила на цікаву і дуже повчальну історію… Чи Ви колись запитували себе: “Чому переселенцям все дістається так просто? Хіба це справедливо?” 

Якщо так, тоді радимо прочитати слова, що нижче…

То чого ж таки переселенцям все дістається за “дякую”, а деяким і поготів — за “просто так”? 

Мабуть, причина таки в тому, що вони безкоштовно “подорожують” іншою країною з усіма своїми речами у руках.

Напевно вони живуть за “спасибі” в чужому домі тільки тому, що від їхнього залишилися одні руїни — гори скла, цегли і розбитих мрій та сподівань.

Безкоштовний одяг їм дають, бо зі свого вони не встигли прихопити нічого, крім того, що було на них в момент бомбардування житлових масивів. 

Чому вони бувають сердитими і зовсім незговірливими? Причина в тому, що вони гадки не мають, як жити далі, бо ж у них не залишилося нічогісінько… 

Вони потребують не тільки теплої їжі, даху над головою, але й доброго слова, щирої усмішки, милосердя і терплячості від тих, кому пощастило трохи більше. 

Знайдімо в собі сили подарувати переселенцям бодай крихту любові. От побачите, питання про несправедливість зникнуть без сліду, наче їх ніколи й не було.

Будьмо єдині! В цьому секрет нашої перемоги!

Слава Україні! Героям слава!

Що Ви думаєте з цього приводу?

Напишіть нам у коментарях на Facebook

Фото ілюстративне

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь