Вчора у мене був ювілей – 60 років. Зібрались лиш найближчі родичі і друзі. Звісно, і дочка з зятем і внучкою прийшли.Подарунок від дочки з чоловіком на мій день народження став повним розчаруванням. Я чекала від них більшого

Без рубрики

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/podarunok-vid-dochky-z-cholovikom-na-mij-den-narodzhennya-stav-povnym-rozcharuvannyam-ya-chekala-vid-nyh-bilshogo/?utm_medium=fb_rek&layout=button_count&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Вчора у мене був ювілей – 60 років. Зібрались лиш найближчі родичі і друзі. Звісно, і дочка з зятем і внучкою прийшли.

Принесли з собою тортик з магазину і малюнок, який  намалювала Галинка.

– Галюсю, ти так гарно малюєш! Бабусі приємно буде дивитись на твою творчість! А що ж твої мама з татом принесли? – безцеремонно запитала моя подруга Катерина.

Як виявилось, Таня з чоловіком прийшли без подарунка. Вони зараз дуже економлять, бо взяли квартиру в іпотеку, доводиться виплачувати немалі суми. Я все розумію і ніколи їм ні за що не дорікала, але тут 60 років! Така дата! Могли хоча б чайник мені придбати, знають, що мій нещодавно згорів! Або хоч набір постелі чи скатертину! Це ж не так дорого

Хіба у гості ходять з порожніми руками? Я не пригадаю такого разу, коли б я приходила до них без нічого. І це просто так.. А про свята я взагалі мовчу! Завжди стараюсь відкласти гроші, бо знаю, що потім маю купити подарунки найріднішим.

Я теж живу небагато, вже декілька років на пенсії. Я хотіла паралельно працювати, але Таня попросила мене з Галюсею сидіти, щоб вона влаштувалась на роботу і допомагала чоловіку сплачувати борг по квартирі. Я погодилась, не могла я їй відмовити. Зараз внучку віддали у дитячий садок, але вона часто хворіє, тому мушу з нею сидіти і надалі. 

Я доношую свій старий одяг, купую дешеві продукти, економлю. Ще у мене комунальні дорогі, намагаюсь усе розподілити..

Мої знайомі і подруги на пенсії теж  не працюють, але їм діти допомагають. То кплять щось, то відпочити звозять, то ремонт зроблять..

Я вже мовчу за такі глобальні проблеми. Та ситуація з подарунком мене дуже засмутила. Чомусь, мені стало дуже образливо. Не знаю, як правильно реагувати і чи говорити їм про свою образу…

Навіть проста дрібничка здатна викликати емоцію. Не дорогі подарунки, якими відкупляються, а щось душевне, щось з любов’ю. Якщо добре подумати, то можна зробити своїми руками і недорого, аби мамі стало приємно.

А що ви порадите жінці?

Ця розповідь заснована на правдивій історії, якою поділився з нами читач сторінки “Пошепки”. Будь-яка схожість з реальними назвами чи місцями є випадковістю.

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь