– Що лишен ь 50 євро? Твої батьк и багатії, а зовсім не хочуть допом огти! – Вони нам нічого не винні! – Тоді і я їх не догля датиму на старість..Подруги не вірили, що мій чоловік, окрім зар плати, ні копійки немає. І це при тому, що його тато – найбагатша людина в нашому місті. Та ми з дітьми тулимось в старій орендованій квартирі та вимушені увесь час позичати гроші.

Без рубрики

 – Ну, ти Лєна даєш, такого чоловіка собі вихватила! Будеш купатися в грошах!

 – Та де там! Вони синові лише старого жигуля дали. 

 – Годі тобі, не прибідняйся. 

Подруги не вірили, що мій чоловік, окрім зарплати, ні копійки немає. І це при тому, що його тато – найбагатша людина в нашому місті. Та ми з дітьми тулимось в старій орендованій квартирі та вимушені увесь час позичати гроші.

Через постійні фінансові проблеми я навіть вирішила, що святкувати свій ювілей не буду. Попередила подруг. А для рідних вирішила приготувати просту вечерю: кілька салатів, запечена курка й картопля з грибами. Зовсім скоро прийшли мої батьки, а потім і чоловікові. Вони подарували мені квіти й конверт. Я зраділа, адже гроші зараз так потрібні.

Ми сіли за вечерю, все було гарно. Та потім я вирішила подивитись, скільки ж в конверті грошей. Вже мріяла, якщо трохи залишиться – куплю собі кросівки. 

Та побачене мене розчарувало. 50 євро. От і весь подарунок на 30 років. До слова мої батьки, які значно бідніші, подарували 100. Не знаю, що на мене найшло, та я не витримала. Коли всі розійшлись, сказала чоловікові:

– 50 євро? Твої батьки багатії, а зовсім не хочуть допомогти!

– Вони нам нічого не винні!

– Тоді і я їх не доглядатиму на старість. Мої бідні, але 100 принесли.

Ми посварились з чоловіком. Він підтримує батьків, вважає, що вони й так йому дали багато. Збирається й наших дітей так виховувати. Та я з ним не згодна. Батьки не мають бути осторонь, коли бачать, як їхні діти бідують. Вважаю, що це просто жадібність. А ви як гадаєте?

Ця розповідь заснована на правдивій історії, якою поділився наш читач. Будь-яка схожість з реальними назвами чи місцями є випадковістю. Усі фото в статті є ілюстративними.

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь