Після 25 років сумісного життя я вирішила нещодавно поїхати в сільську батьківську хату, але не знала, як сказати про це чоловікові і вирішила вдати, що дізналася про його зраду, хоча такого не було.

Без рубрики

Наступного дня після свого дня народження, роздумуючи про свіжість сільського повітря та спокій, який міг би запропонувати батьківський будинок, я усвідомила, що мені потрібно трохи часу наодинці. Проблема була в тому, як пояснити це моєму чоловікові, який без того переживає через свою роботу. “Може, я маю сказати, що мені потрібен час, щоб все обміркувати?” – Розмірковувала я, сидячи за сніданком навпроти нього.

Але я боялася, що він неправильно зрозуміє. Тоді мене відвідала не найкраща ідея: вдати, що я дізналася про його зраду. Увечері, коли він повернувся додому, я зібрала в собі сили і почала грати свою роль. Сльози накотилися легко, адже мені справді було важко брехати йому. “Як ти міг це зробити?” – випалила я, тільки-но він зачинив за собою двері. Чоловік зблід, його очі розширилися від подиву. “Про що ти говориш?” – його голос тремтів. “Не роби вигляд, що не розумієш! Я все знаю!” – продовжувала я, сподіваючись, що він почне виправдовуватися, і я зможу використати цей момент для свого від’їзду.

Однак замість очікуваних відмовок він раптом опустився на коліна , і слова, які він промовив, змусили світ довкола мене зупинитися. “Пробач мені, я справді зробив дурість, зрадивши тобі …” Тоді моя вигадана драма обернулася реальною трагедією. Я відчувала, як моє серце розривається від зради. Увечері, збираючи свої речі, я намагалася зрозуміти, як моя невинна брехня призвела до такого руйнівного визнання? Сльози, що струмують по моїх щоках, були вже не частиною моєї гри, а щирим відображенням болю та зради, які я відчувала, залишаючи за спиною наш розбитий будинок та сім’ю.

Залишити відповідь