Лікарі сумнівалися, чи зможе дівчинка прожити хоча б рік. Ось як вона виглядає сьогодні

життя, світ, цікаво

Її захворювання настільки рідкісне і страшне, що лікарі поки не дали йому ім’я. Спочатку медики припускали, що це мегаленцефалія, але все виявилося набагато гірше.

Коли Кеті Ренфро тільки з’явилася на світ, їй поставили діагноз «мегаленцефалія» – розлад, що характеризується збільшенням обсягу головного мозку. Однак цей діагноз не пояснює інших симптомів, які здолавши ают дівчинку. За словами Metro, лікарям залишилося визнати, що це захворювання настільки рідкісне, що вони не можуть його ідентифікувати.

Енджі Ренфро, мама, чекає точного найменування хвороби з самого народження її дочки.

Про те, що дівчинка хвора, мати дізналася, коли була на шостому місяці вагітності. Але вона навіть подумати не могла, що особа малятка буде так спотворено. Їй вже зробили кілька операцій, лікарі видаляють жирову тканину, але краще не стає.

Крім проблем з особою у Кеті постійні судоми, вона не може ходити і розмовляти, а є їй доводиться через трубочку. Поки лікарі тільки знизують плечима і підозрюють, що у дівчинки дивна форма синдрому переросту. Якщо ця хвороба не буде ніяк класифікована, її назвуть ім’ям дівчинки. джерело

Кеті перенесла безліч операцій, в тому числі на головному мозку. Зараз вона вчиться в школі для дітей з обмеженими можливостями і вже освоїла комп’ютер.

У неї також є велика любляча родина і безліч братів і сестер.

Залишити відповідь