Коли Наташа сказала, що її наречений скасував весілля, я не розуміла, чому він це зробив. Потім стало ясно, що він дізнався про минуле життя Наталки.

Без рубрики

Моя колега по роботі Наташа прийшла сьогодні вся у слідах. У неї мало бути весілля наступного тижня, але наречений зателефонував уночі і сказав, що ніякого весілля не буде. А вся річ у тому, що він дізнався про минуле життя Наталки. Наталя сама із села. Так їй не пощастило, що в неї була неблагополучна сім’я.

Батько постійно нив, мати десь керувала. А Наталю нормально ніхто не виховував. Її єдиною мрією було вибратися з селища, що загниває, і приїхати працювати в місто. Тільки ось не везло їй спочатку: Наталя в 17 років завагітніла. Батько дитини сказав, щоб та позбулася дитини. Але Наталці було страшенно, з матір’ю вона порадитися не могла, бо тій було не до дочки.

Так минув термін, процедуру було робити вже пізно. Наталка родила хлопчика, тільки ось грошей на його утримання в неї не було. Довелося віддати дитину до хати ма лютки. Потім Наташа зібрала свої речі та попрощалася з життям у селі, переїхала до міста та почала багато працювати. Коли Наташа зібрала необхідну суму дня, стала стабільно отримувати свою зарплату, то вирішила, що тепер зможе забрати свою дитину з дитячого будинку. Тим паче хлопчику було майже 5 років.

Наталя почала збирати необхідні документи, а це процес довгий. Саме в цей час вона зустріла того чоловіка, за якого погодилася вийти заміж. І ось він дізнався всю правду про дитину, але йому такого сюрпризу не потрібно було, він не був готовий до такої відповідальності. Тому злякався і скасував весілля.

Залишити відповідь