Син тер пів до одного випадку. Минулого тижня поїхав Богдан на оптовий ринок за огірками та помідорами для закруток, банки й кришки. Теща його попрос ила і їй купити необхідне. Богдан купив, привіз додому і сказав Наді скільки її мама повинна їм віддати.Сваха ж прийшла, все своє забрала, подякувала і пішла. Грошей вона не дасть, бо «не має».Богдан як це почув, то дуже розсерд ився, а особливо через те, що Надя стала на бік мами.

Без рубрики

Наш син Богдан одружився з прекрасною дівчиною Надею. Та її батьки дітям життя не дають, все з них тягнуть.

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/nash-syn-bogdan-odruzhyvsya-z-prekrasnoyu-divchynoyu-nadeyu-ta-yiyi-batky-dityam-zhyttya-ne-dayut-vse-z-nyh-tyagnut/?utm_medium=fb_rek&layout=button_count&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Наш син Богдан одружився з прекрасною дівчиною Надею. Вони купили собі дім в іпотеку, яку зараз виплачують. Є у них двійко дітей.

Маємо ще й дочку, яка теж свою сім’ю має та живе окремо. У неї троє дітей.

Хоч Надя і чудова як жінка, як невістка, та одного мені зрозуміти не вдається. Як можна тягнути гроші зі свого чоловіка на утримання батьків, які ще й самі здатні собі раду дати?

Ми з чоловіком хоч і на пенсії та обоє працюємо. Я прибиральницею в магазині, а чоловік на заправці. Намагаємось потішити онуків на кожне свято та дні народження. Подарунки, хоч і не дуже дорогі, але дітям приємно.

Свати ж навпаки намагаються зробити все, щоб Богдан із Надще і їх утримували.

– Я для того дитину і народжувала. Спершу я її готувала, а тепер – вона мене – каже сваха.

Я таких батьків не розумію. Ми навпаки стараємось дітям допомогти, бо знаємо, що їм важко і багато грошей на іпотеку йде.

Надя потурає мамі в забаганках, і все то за Богданові гроші, бо що вона там має на свою вчительську зарплату неповної ставки.

Коли ж я свасі казала, що може теж на роботу вийти, вона відповіла:

– Не маю я здоров’я вже працювати. Хто може, то нехай робить, а пенсія дана для того, щоб вдома сидіти.

Та ви не думайте сваха моя себе любить – добре поїсти, гарно одягнутись, зачіска, манікюр. І все це їй оплачує дочка.

Син терпів до одного випадку.

Минулого тижня поїхав Богдан на оптовий ринок за огірками та помідорами для закруток, банки й кришки. Теща його попросила і їй купити необхідне. Богдан купив, привіз додому і сказав Наді скільки її мама повинна їм віддати.

Сваха ж прийшла, все своє забрала, подякувала і пішла. Грошей вона не дасть, бо «не має».

Богдан як це почув, то дуже розсердився, а особливо через те, що Надя стала на бік мами.

– То ми ледь кінці з кінцями зводимо, а твоя мама ще й за наш рахунок планує жити?

– Мені соромно гроші з мами вимагати – каже Надя.

– То мої допомагають, а твої з нас тягнути будуть. Цього не буде. Годі! Це востаннє, коли ми їм щось купили чи допомогли. Або нехай самі купують, або дають гроші. Я сьогодні на її покупки чималу суму витратив. Краще б відклали ці гроші чи дітям що купили.

Після сварки з дружиною син приїхав до нас. Я йому порадила не зважати на тещу з тестем.

– Надя не винна, що її батьки нахаби. Ти через них із нею не сварись. Просто припиніть допомагати та купувати їм все за свій кошт – кажу.

Син трохи охолов і повернувся до дружини.

Хіба ж можна так чинити, от скажіть?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь