– А ти знаєш, що там твоя Надя витворяє, доки ти воюєш? – Ніяк не заспокоїться свекруха, навіть зараз хоче нас розлучити..Вона вважала, що я примусила Костю розпи сатися, усе через виплати, котрі дадуть в разі заги белі чоловіка. Коли я це почула – не витр имала.

Без рубрики

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/a-ty-znayesh-shho-tam-tvoya-nadya-vytvoryaye-doky-ty-voyuyesh-niyak-ne-zaspokoyitsya-svekruha-navit-zaraz-hoche-nas-rozluchyty/?utm_medium=fb_rek&layout=button_count&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Я вже не знаю, що має статися, щоб свекруха нарешті від мене відчепилася. Від самого нашого знайомства дихати мені не дає. Костя попередив, що вона не проста жінка, та я така людина, що з усіма спільну мову знаходжу. Та це не той випадок.

 – Не буде вона нормальною господинею! Подивись, прийшла до мене знайомитись і навіть нічого не приготувала!

 – Мамо, хіба це так важливо?

 – Звісно, слухай неньку, бо пошкодуєш!

Далі кожна зустріч з нею перетворювалась на допит. І врешті я втратила бажання бачитись взагалі. Коханий все розумів і ніколи не наполягав. Спочатку ми вирішили офіційно не розписуватись і звісно, що це страшенно дратувало свекруха.

 – Хто ж так живе? Сором якийсь. 

 – Мамо, штамп не важливий!

 – Еге ж, ти того не розписуєшся, бо розумієш, що можеш кращу знайти!

Та мене її думка не цікавила. А тоді почалась війна і Костя вирішив йти захищати нашу країну. Та спершу він вмовив мене узаконити наші стосунки.

 – Зрозумій, мені так спокійніше буде! Вдома чекатиме не просто кохана, а дружина!

Я погодилась, чим знову викликала хвилю обурення його мами. Вона вважала, що я примусила Костю розписатися, усе через виплати, котрі дадуть в разі загибелі чоловіка. Коли я це почула – не витримала.

 – Що у вас в голові коїться? Як взагалі можете таке казати?

 – А що, правда очі коле?

Тоді ми вперше серйозно посварилися. Та було не до того, страшенно переймалась через коханого. Крім того, всього через місяць я дізналась, що вагітна. Уявіть, як це. Початок війни, чоловік на фронті та дитина. Було вкрай важко. Та найгірше, що я залишилась сама. Мої батьки далеко. Вкрай потребувала підтримки.

Згодом я народила донечку. Костя навіть приїхав на кілька днів. Це було таке щастя. Він просив свою маму, щоб допомагала мені, і вона стверджувала, що мало не щодня приходила сидіти з дитиною. Хоча за весь час вона лиш раз приїхала, подивилась на онуку і з відразою сказала, що вона  на мене схожа.

Згодом Костя поїхав. За цей рік я вже звикла з усім справлятися. Навіть не прошу про допомогу. І ось днями мені зателефонував чоловік. Він був розлючений:

 – То он як ти поводишся, доки твій чоловік життям ризикує?

 – Ти про що?

 – Я все знаю. Не бреши мені!

 – Я нічого не розумію. 

– Тебе бачили з іншим і не раз.

 – З ким?

 – З чоловіком.

 – Хто бачив?

 – Мама.

 – А, то так і кажи. 

Тоді я збагнула, що свекруха шпигує і бачила, як до мене приїжджає мій троюрідний брат Ілля. Він нещодавно переїхав в наше місто з дівчиною. Я допомогла їм знайти житло, а він охоче приходить, як мені щось треба. А це буває часто, адже більше нікому виконувати чоловічу роботу. 

Я з того всього посміялося, та насправді було дуже неприємно, адже Костя повірив. Не знаю, як після цього спілкуватися зі свекрухою і взагалі чи можливо мати нормальні взаємини з такою людиною?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь