Таких як Костя потрібно знати всім!Ось Герой України,та його побратими,які віддали своє життя за нас!!Люди,Нещодавно привезли до Запоріжжя 12-ро воїнів, 12 Героїв!!Про них не говорять,про них навіть не написали….Рідні просять Не забувати їх!Пом”янімо…

Без рубрики

Крик душі….Доброго дня. Я дуже хочу, щоб українці пам”ятали про мого чоловіка -Цокуренко Костянтина Ігоровича та його побратимів з 92ї бригади!Я просто хочу, щоб про них знали! Щоб їх пам’ятали!

Які загинули ще 09.06 в боях на Харківщині під селищами Тернове, Ізбицьке, Байрак. Хлопців розшукували родичі, деякі досі шукають – багато з бригади і по сьогодні вважаються зниклими без вісті!

Я про загибель чоловіка дізналася тільки 24 червня. 29-го їз тіла, точніше те, що від них залишилося, привезли до Запоріжжя. 12-ро воїнів, 12 Героїв!

Стільки болю і жаху я не бачила ще ніколи! Дуже болить ще й те, що про наших хлопчиків, серед яких була й молода дівчина, ніде не написали ні слова! Невже вони не заслуговуютьщоб пронихзнали, щоб їх пам’ятали?! Разом з ним до Запоріжжя привезли ще одинадцятирьох чоловік. І ніде ні слова про них не написали..

Вони загинули за нас з вами! За рідну Україну! А всі мовчать! Мені стає соромно жити в такій державі! Так не можна!!! Не можна забувати про них, про те, що вони заради нас зробили!!!,

джерело

Залишити відповідь