Коли мій чоловік загинув на війні – я дізналась його страшну таємницю. Такого від порядного Сашка ніхто не чекав

Без рубрики

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/koly-mij-cholovik-zagynuv-na-vijni-ya-diznalas-jogo-strashnu-tayemnytsyu-takogo-vid-poryadnogo-sashka-nihto-ne-chekav/?utm_medium=fb_rek&layout=button_count&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Мій чоловік Сашко самий вирішив піти на війну ще в 2015 році. Він доволі патріотична людина і мав військовий досвід. На той момент йому було 34 роки, а в нас зростав 10-літній син.

Зараз наш Павлик вже дорослий, а Сашко кілька місяців тому загинув на фронті. Я ніколи не мала з ним проблем і поважала його вибір. Та коли я почала цікавитись про виплату дізналась страшну таємницю. Виявилось, що мій покійний чоловік вже давно розлучився зі мною, а я навіть про це не здогадувалась, а він вже мав нову дружину й доньку. Вони й отримають усі гроші.

Мені ж сином залишилась лише квартира. А тоді я дізналась, що коли ми ще були в шлюбі, проте Сашко вже зраджував з новою подружкою, він купив дорогезний позашляховик, котрий залишився в неї. Я не витримала і вирішила поїхати за автівкою. Двері мені відчинила молода жіночка, на вигляд років їй 30, а позаду неї стояла маленька дівчинка.

 – Я за машиною приїхала!

 – Якою?

 – Моєю! За джипом!

 – Але Саша його мені подарував

 – Ми були ще в шлюбі, коли він його купив. Ви можете викупити автівку в мене за 10 тисяч доларів, це з величезною знижкою. Ви ж виплату отримали.

 – Ще ні!

Тут вона почала плакати, що їй так важко і вона сумує за чоловіком. Благала залишити автівку, бо ж в неї дитина маленька. Та мені зовсім не було її шкода. 

Я забрала позашляховик і відразу ж його продала за 15 тисяч доларів. А тоді квартиру синові купила. Нехай має на згадку про тата, яким би він не був. Та жінка дзвонила мені, казала, що хоче спілкуватися, і щоб її донька брата знала. Та я проти, вони вчинили дуже не гарно з нами, тож не можуть бути порядними людьми. А ви б як вчинили?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь