“До Марії приїхав коханець з Італії. Як вона взагалі цього хлопця додому поведе” – пліткували колеги за моєю спиною. Однак, вони ж не знали, хто насправді цей таємничий коханець…

Без рубрики

Коли мені було 5 років мої батьки розлучились, а мама вдруге вийшла заміж. Її обранцем став молодий італієць, з яким вона познайомилась, коли працювала в Києві в готелі. Рікардо молодший за мою маму на 8 років, та це їм не заважає, вони щасливі і досі разом.

Після їх одруження мама поїхала з новим чоловіком до Італії, мене теж забрала із собою. Там у мене почалось абсолютно нове життя. Я вивчила мову, закінчила там школу, завела нових друзів, та няньчила згодом брата, а навчатись в університеті приїхала назад до України. Опанувала професію перекладача з італійської та англійської, і зараз працюю в логістичній компанії.

Життя в Європі не таке добре як його малюють. Я це знаю точно. Там теж є свої мінуси. Багато бруду, люди не хвилюються через те, що в квартирах безлад, не намагаються покращити свої умови життя. До того ж в порівнянні з нами, вони ліниві.

Про своє особисте життя я колегам не розповідаю. Не люблю виносити на загал такі речі. Тому, ніхто в компанії не знав, що у мене є молодший брат італієць.

Мама народила Маріо, коли мені було 10. Ми з ним дуже близькі, маємо безліч цікавих спільних історій. Я гуляла з ним, допомагала годувати, гралася з ним. В Україні я за ним дуже сумую.

Мама з чоловіком і братом тут були лише раз, я до Італії теж рідко їжджу, тому спілкуємось лише по відео зв’язку.

Коли ж брат приїхав без попередження в Україну й прийшов до мене на роботу, то весь офіс гудів.

– До Марії приїхав коханець з Італії. Молодший за неї. Не витримав розлуки.

Я не стала нічого пояснювати, хай думають, що хочуть. Хоч матимуть про що поговорити. Ця ситуація мене дуже розсмішила.

Які курйозні випадки були у вас?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь