У нас з Веронікою планується весілля. Ми з нею кілька років зустрічалися, а потім я зробив їй пропозицію. Я не маю жодних сумнівів щодо своєї обраниці, але мої друзі кажуть, що мені слід уважніше до неї придивитися. Річ в тому, що я родом із багатої сім’ї, а батьки Вероніки – звичайні робітники.от і Я вирішив перевірити свою наречену. Обманув її, що мені довелося закрити власний бізнес через борги

Без рубрики

У нас з Веронікою планується весілля. Ми з нею кілька років зустрічалися, а потім я зробив їй пропозицію. Я не маю жодних сумнівів щодо своєї обраниці, але мої друзі кажуть, що мені слід уважніше до неї придивитися. Річ в тому, що я родом із багатої сім’ї, а батьки Вероніки – звичайні робітники. У мене є власна квартира, автомобіль та бізнес. Мама з татом не одразу прийняли мій вибір, але згодом зрозуміли, що у нас з Веронікою все серйозно. Проте друзі продовжують стверджувати, що у дівчини немає до мене жодних почуттів, адже її цікавлять статки та інші матеріальні речі.

Зрештою, піддавшись їхньому тиску, я вирішив перевірити свою наречену. До весілля залишалося два тижні, коли я розповів їй, що у мене на роботі є певні проблеми. Через кілька днів я ошелешив її ще більше: бізнес довелося закрити через борги. 

Вероніка одразу сказала, що ніякого весілля не буде. Розписатися, звісно, потрібно, але замість того, аби витратити кошти на святкування, їх краще віддати на виплату боргів. Відповідь коханої задовольнила мене, хоча я навіть не сумнівався в тому, що вона буде поруч за будь-яких обставин.

Потім я зізнався Вероніці, що на роботі у мене все гаразд. Однак її образила моя перевірка, тому вона зібрала свої речі й поїхала до батьків. І що тепер робити? У нас же весілля через тиждень! Буду просити вибачення, адже не хочеться, щоб наш шлюб зруйнувався через непорозуміння. 

Ось чим можуть закінчитися перевірки на чесність та порядність…

А як ви вважаєте, чи варто перевіряти своїх других половинок на чесність? 

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь