Ми з Дмитром прожили у шлюбі не один десяток років. Маємо дорослу доньку, у якої уже своя сім’я. В обох хороша робота та зарплата, є велика спільна квартира. Живи і радій, але чоловіку набридло це все.Тепер у кожного з нас власне життя. І у моєму місця такому чоловіку, як Дмитро немає.

Без рубрики

Ми з Дмитром прожили у шлюбі не один десяток років. Маємо дорослу доньку, у якої уже своя сім’я. В обох хороша робота та зарплата, є велика спільна квартира. Живи і радій, але чоловіку набридло це все.

– Я зустрів іншу жінку. Вона молодше й гарніше тебе. Це для мене, як ковток свіжого повітря. Тому ми повинні розлучитись – сказав Дмитро.

Я заперечувати не стала. Не бачила сенсу просити його залишитись зі мною.

Ми розлучились. Квартиру розміняли.

Я, щоб відійти від усього цього, взяла на роботі відпустку за свій рахунок на місяць. Перший тиждень я просто лежала, навіть їсти не вставала. А тоді вирішила зробити все те, про що давно мріяла, але або шкодувала на себе грошей, або бракувало часу.

Найперше – пішла в салон краси та змінила зачіску. Тепер я брюнетка з короткою стрижкою. Наростила вії та збільшила губи, зморшки розрівняла за допомогою уколів краси. Почала ходити на йогу та в спортзал. Оновила гардероб та щотижня влаштовували з подругами посиденьки у кафе.

Знайшла в інтернеті підробіток, про який давно думала, на роботі отримала підвищення. Так, була завантажена роботою, але й дохід мій зріс.

За пів року почала зустрічатися з давнім знайомим. Це були не часті зустрічі, лише, щоб провести гарно вдвох час. Як то кажуть, для здоров’я.

Вирішила, що з чоловіками я більше серйозних стосунків не матиму. Їх увага мене окриляє та дає впевненість у собі, цього не приховаєш.

Тепер житиму лише для себе і робитиму те, що хочеться. Тим більше, що почала себе любити.

Ще за пів року на порозі квартири стояв Дмитро. Його молода краля пішла від нього.

– Давай помиримось і знову житимемо разом. У нас донька, скоро онуки підуть. Стільки років разом, то вже можна й побачити ту одну помилку. З ким не буває – каже.

Ви знаєте, я довго не думала, що йому відповісти. Відправила за російським кораблем і зачинила двері.

Тепер у кожного з нас власне життя. І у моєму місця такому чоловіку, як Дмитро немає.

Що зробили б ви?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь