Родина Про сить всіх підт римати петицію на звання Героя України, п0смертно, Хазієву Руслану.який був Відданий з перших днів війни присязі! Снайпер першої категорії брав участь на Херсонському, Донецькому, Луганському напрямку.

Без рубрики

Шановний пане Президенте! Просимо Вас присвоїти звання Герой України (посмертно) військовослужбовцю дев'ятого окремого стрілецького батальйону в/ч А1736 снайперу 1 категорії старшому солдату ХАЗІЄВУ Руслану Анатолійовичу!

Автор (ініціатор): Дубровна Таїса Володимирівна

Шановний пане Президенте! Прошу Вас розглянути петицію “Про присвоєння почесного звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ (посмертно)”, татові моєї дитини, справжньому патріоту та хороброму захиснику України військовослужбовцю дев’ятого окремого стрілецького батальйону в/ч А1736 снайперу 1 категорії старшому солдату ХАЗІЄВУ Руслану Анатолійовичу, 08 лютого 1977 року народження (село Костянтинівка Арбузинського району Миколаївської області).
Після початку повномасштабного вторгнення 17 березня 2022 року ХАЗІЄВ Руслан був призваний по мобілізації до лав Збройних Сил України, де отримав спеціальність снайпера 1 категорії дев’ятого окремого стрілецького батальйону в/ч А173

Руслан мужньо виконував бойові завдання в Херсонській області, в місті Бахмут Донецької області, а також в Луганській області. За що був нагороджений подяками: від командувача військ оперативного командування “Південь” генерала-майора Андрія КОВАЛЬЧУКА від 06.05.2023 року, від командира військової частини А7093 підполковника Павла ВЕРНИГОРИ наказ №306 від 28.06.2023. Нагороджений відзнакою командувача військ оперативного командування “Південь” генерала-майора Андрія КОВАЛЬЧУКА від 24.07.2023 року №491.
ХАЗІЄВ Руслан був відданий військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконував військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність. Так, 09 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Макіївка Луганської області ХАЗІЄВ Руслан Анатолійович отримав тяжкі поранення не сумісні з життям. Йому тепер назавжди 46…
ХАЗІЄВ Руслан віддав найцінніше захищаючи Батьківщину — своє життя, щоб ми жили у вільній і незалежній Україні!
Руслан Анатолійович був справжнім, добрим, дуже сміливим, сильним, завжди був прикладом для всіх. У своєму рідному місті Южноукраїнськ ХАЗІЄВУ Руслану присвоєно звання “Почесний громадянин Южноукраїнської міської територіальної громади” посмертно. Він любив життя, свою родину, дружину, маленьку донечку.
У ХАЗІЄВА Руслана залишилися батьки, сестра, донька та дружина. Він більше ніколи не побачить свою маленьку донечку, не обійме її, не побачить її досягнень…

підписати петицію можна тут-https://petition.president.gov.ua/petition/217584?fbclid=IwAR3XUr6OHtTKBZJPDVH0SRmqY7CUyDlROpdlwJmZ6UwMR3h009vlvZ7qt-Y


Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну-герою, який захищав рідну Україну і кожного з нас! Слава Україні!

Залишити відповідь